Regina Maria Executive Profiles

Consiliul nostru de administratie, ghidat de Mid Europa Partners, una dintre cele mai importante companii de private equity din Europa, asigură viziunea și direcția strategică, investind în mod constant în extinderea Retelei REGINA MARIA.

In REGINA MARIA, experienta pacientului este obiectivul nostru final si esenta a tot ceea ce facem.

Misiunea si viziunea noastra se traduc prin directii si obiective strategice, pornind de la un set de valori foarte clar definite, care stau la baza tuturor actiunilor si deciziilor noastre. Ne propunem sa construim o retea de sanatate care sa arate comunitatii in care traim ca ne pasa de oameni in mod autentic, investind in pregatirea viitorilor lideri medicali, carora le oferim cadrul de care au nevoie pentru a se forma la cele mai inalte standarde.

Suntem aici pentru a genera schimbare si pentru a contribui intr-o maniera sustinuta la dezvoltarea medicinei romanesti.

Comitetul Medical Consultativ (CMC) are rolul de a sustine, din perspectiva medicala, strategia REGINA MARIA pe termen mediu si lung.

Format din directorii medicali ai spitalelor REGINA MARIA, precum si din directori medicali sau medici sefi cu experienta relevanta pe anumite specialitati, CMC este cel care analizeaza, dezbate si aproba toate aspectele care vizeaza buna organizare si functionare a locatiilor noastre, astfel incat pacientii sa beneficieze de aceleasi servicii de inalta calitate, indiferent de unitatea medicala in care intra.

Astfel, CMC este implicat in mod direct in procesul de standardizare a serviciilor oferite, sustinand calitatea actului medical, siguranta pacientului si crearea de experiente similare pozitive tuturor pacientilor REGINA MARIA.

Magda Dulugiac

Manager Laborator, Banca Centrala de Celule STEM REGINA MARIA