pachet medicina interna

Pachetul celor atat de avizi de socializare incat ar sta de vorba si cu cadrele medicale

Nu orice decizie trebuie luată de unul singur. Câteodată,  avem nevoie de puțină îndrumare, dar asta nu înseamnă că trebuie să te consulți cu internetul la primul semn de durere. Corpul tău vrea puțină atenție, iar medicii noștri îți stau la dispoziție pentru orice discuție care te are în centru pe tine și pe sănătatea ta.


 
Pachetul conține un consult de medicină internă / medicină generală, o ecografie abdominală și un EKG.

Pachet nutritie

Pachetul celor care in fiecare zi de luni incep o dieta

Nimănui nu-i place ziua de luni. Mai ales când în față te așteaptă o săptămână agitată și stresantă la birou. Te simți din ce în ce mai slăbit, lipsit de energie, iar sistemul tău imunitar încearcă să îți spună că ar trebui să faci o schimbare. Cel mai bun început de săptămână e acela în care ești precaut și te gândești de două ori la ceea ce îți pui în farfurie. Până la urmă, ai nevoie de forță ca să faci față tuturor provocărilor.


 
Schimbările mari încep cu lucrurile mici. Alege pachetul care îți pune la dispoziție un consult de nutritie și un set de analize pentru diabet.

 

Pachetul conține un consult de nutriție și un set de analize pentru diabet (Glicemie- Glucoza serica și Hemoglobina Glicozilata).

Pachet gastro

Pachetul celor care nu se prea pot bucura de iesitul afara

Nu ai putut să te bucuri nici de tortul de ziua ta, avea ciocolată. Dar nu de kilogramele în plus îți făceai griji. Fiecare masă în familie devine o adevărată provocare când ești nevoit să refuzi mâncarea preferată din cauza crampelor stomacale. Orice disconfort de după masă este un semn clar că trebuie să faci o vizită la medic unde, din fericire, găsești o mulțime de soluții pentru problema ta.

 

Dacă întâmpini o situație de acest fel, medicii noștri te așteaptă.


 
Pachetul conține un consult de gastroenterologie și o ecografie abdominală.

Pachet gineco

Pachetul femeilor care nu vor o relatie online cu medicul lor ginecolog

Unele afecțiuni se pot dezvolta în lipsa unor simptome. Trebuie să ne cunoaștem corpul, chiar și atunci când acesta nu pare să tragă un semnal de alarmă. Medicii recomandă testele de screening anuale, care pot preveni orice tip de afecțiune ginecologică.

 

Pentru o claritate a diagnosticului, alege pachetul de investigații ginecologice de rutină, recomandat o data pe an.


 
Pachetul conține un consult de obstetrică-ginecologie și o ecografie transvaginală.

Pachet reumato

Pachetul celor care s-au diagnosticat singuri cu lipsa acuta de miscare

Nu-ți trebuie studii de medicină să îți pui singur acest diagnostic. Mai ales atunci când genunchi iti atrag atenția ca nu mai poți să urci nici scările fără durere. Dar tu parcă preferi să te antrenezi intens pentru un campionat de sedentarism. Probabil este momentul să asculți semnele corpului tău care te roaga si îi dai liber să se miște în voie.
 


Alege pachetul de analize osteo-articulare și de consultații reumatologice și fă lucrurile să
meargă în direcția sănătoasă pentru tine.


 
Pachetul conține un consult de reumatologie și un set de analize osteo-articular (Calciu seric, Calciu ionic și Factor reumatoid).

Solicita pachetul

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.