Centru de Excelenta in Chirurgia Robotica

Ponderas Academic Hospital a lansat Primul Program Integrat de Chirurgie Minim Invaziva si Robotica din Romania. Folosim cel mai avansat sistem de chirurgie robotica din lume – Robotul da Vinci Xi si oferim o gama extinsa de interventii chirurgicale minim-invazive robotice pentru: chirurgie oncologica, chirurgie digestiva, urologie, ginecologie si chirurgie toracica. Medicii nostri au peste 1.000 de operatii efectuate prin chirurgie robotica si peste 30.000 de cazuri efectuate prin chirurgie minim invaziva.

"Robotul" nu opereaza singur

Robotul da Vinci Xi este un sistem computerizat interpus intre chirurg si pacient care creste semnificativ contributia medicului. Chirurgul - si nu "robotul" - efectueaza operatia si controleaza complet sistemul robotic si procedura chirurgicala. Chirurgul face toate miscarile operatorii, dar cu tehnologie si instrumente care ii permit sa vada mai bine, sa controleze instrumentele intuitiv si sa opereze dintr-o pozitie ergonomica si confortabila.

Chirurgul vede mai bine cu robotul da Vinci Xi

da Vinci Xi ii faciliteaza medicului o vizualizare extrem de clara, marita de peste 10 ori. O vedere 3D, in profunzime, reala. Perceptia este ca esti acolo, in interior si operezi, asa cum se intampla in chirurgia deschisa, desi lucrezi minim-invaziv, cu robotul din afara corpului pacientului. Chirurgul manevreaza instrumente chirurgicale miniaturale mai precis si este mai sigur pe gesturile pe care le face.

Medicii nostri chirurgi sunt implicati in instruirea si pregatirea altor medici specialisti

Ponderas Academic Hospital este singurul spital privat care a dezvoltat un Centru de Training in Chirurgia Laparoscopica si Robotica unde sunt instruiti si pregatiti lunar medici chirurgi din tara si strainatate in operatii robotice, laparoscopice, interventii endoscopice si operatii deschise. Centrul de Training colaboreaza cu Asociatia Romana de Chirurgie Endoscopica, Societatea Europeana de Chirurgie Endoscopica si proaspat infiintatul Clubul Roman de Chirurgie Robotica si se implica in educatia si perfectionarea medicilor, cercetare, schimb de experienta cu centrele de expertiza internationale si stabilirea standardelor in chirurgia robotica in Romania.

Pretul este mai avantajos decat in strainatate

Chirurgia robotica nu este un serviciu de rutina. Este un serviciu performant, facut cu o tehnologie de ultima generatie, de catre anumiti chirurgi care au o pregatire aditionala si experienta importanta in astfel de proceduri chirurgicale. In plus, costul trebuie inteles si in termenii a ceea ce se castiga prin acest tip de chirurgie – spitalizare redusa, complicatii minime intra-operatorii si mai ales evitarea unor complicatii care ar afecta semnificativ calitatea vietii – de exemplu, impotenta si/sau incontinenta urinara dupa operatia de indepartare a prostatei sau rectului pentru tratamentul cancerului.

Pacientul are siguranta ca este operat de o echipa experimentata

Experienta inseamna rezultate mai bine. Medicii nostri au un volum mare de operatii efectuate. Peste 1000 de pacienti operati robotic de catre echipa medicala. Peste 30.000 de operatii minim-invaziv

Echipa chirurgicala

Prof. Dr. Catalin Copaescu

Medic primar Chirurgie Generala
Prof. Dr. Catalin Copaescu

Sef De Lucrari Dr. Victor Tomulescu

Medic primar Chirurgie Generala
Sef De Lucrari Dr. Victor Tomulescu

Dr. Andrei Nadu

Medic specialist Urologie
Dr. Andrei Nadu

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.