Centrul de Excelenta in patologia sanului

Primul centru dedicat patologiei sanului din Romania care a obtinut acreditarea Surgical Review Corporation (SRC) din SUA.

Excelenta in patologia sanului

Primul centru dedicat patologiei sanului din Romania care a obtinut acreditarea Surgical Review Corporation (SRC) din SUA

Dr. Victor Titirez

Peste 8 ani experienta in chirurgia oncoplastica si reconstructiva a sanului in centre din Marea Britania

Momentul diagnosticului face diferenta!

Cancerul mamar depistat precoce este vindecabil, nu pierde sansa de a-ti salva viata!

Medic navigator dedicat

Dr. Alexandra Parvulescu coordoneaza procesul de tratament, recomanda planul de investigatii, prezinta cazul echipei multidisciplinare, te ajuta sa intelegi si sa urmezi tratamentul recomandat

Ne diferentiem de alte unitati medicale dedicate afectiunilor mamare prin furnizarea rapida a unei solutii medicale eficiente si personalizate fiecarei femei in parte. In plus, aici vei gasi un medic navigator care preia si evalueaza cazul tau, face recomandari, te programeaza pentru investigatiile si consulturile necesare, te indruma si te sprijina pas cu pas.

Rapiditate in rezolvarea cazului

Fiecare caz primeste o rezolvare in 24 de ore, incluzand consultul medical chirurgical si investigatiile imagistice. Daca este nevoie de biopsie mamara, rezultatul examenului anatomopatologic este eliberat in aproximativ 1 saptamana.

Prezenta medicului chirurg si a medicului radiolog in acelasi Centru face posibila evaluarea imediata a cazurilor dificile si stabilirea rapida a unui plan-diagnostic optim.

“Acest mod de lucru este inspirat de modelul britanic - One Stop Clinic, care s-a dovedit foarte benefic pentru pacienti. La finalul consultului si evaluarii chirurgicale si radiologice putem da celor mai multe paciente un raspuns clar legat de preocuparile lor si, daca este nevoie, putem sa incepem tratamentul adecvat”.

Dr. Victor Titirez, medic specialist in Chirurgie oncologica

“Pasiunea pentru munca mea inseamna lucru in echipa, ore de studiu, mii de ecografii si biopsii efectuate. Dar si emotie si empatie fata de fiecare pacienta.Ma aflu aici nu doar in calitate de profesionist, dar si in calitate de femeie, pentru a fi un sprijin în momente delicate. In Centrul nostru de excelenta aveti alaturi o intreaga echipa multidisciplinara si nu sunteti niciodata singure”

Dr. Isabela Botea, medic specialist Radiologie si Imagistica Medicala, cu supraspecializare in evaluarea si investigarea imagistica a patologiei sanului in Italia, la Instituto Clinico Humanitas din Milano.

Dr. Alexandra Pirvulescu este medicul tau navigator

Medicul navigator preia si evalueaza cazul, face recomandari si programari, indruma si sprijina fiecare pacienta de cand se adreseaza Centrului si pana la finalizarea cazului.

Faptul ca navigatorul medical este si medic reprezinta un avantaj pentru ca pacienta este indrumata cat mai repede spre consultul si investigatiile necesare.

Echipa multidisciplinara dedicata patologiei sanului

Comisia multidisciplinara (Tumor Board) include chirurg dedicat sanului, imagist senolog, imagist interventionist, medic anatomopatolog, medic oncolog, medic genetician, radioterapeut, psiholog, nutritionist oncolog.

Echipa multidisciplinara se reuneste saptamanal in Spitalul Euroclinic pentru a discuta, evalua si stabili decizia terapeutica pentru fiecare caz in parte si elibereaza un raport de tumor board cu recomandarile si optiunea terapeutica optima pentru fiecare pacienta.

Cine se poate adresa Centrului de Excelenta?

1

Femei fara simptomatologie, din proprie initiativa, pentru screening. Sunt acele femei care vor sa isi faca investigatiile necesare pentru a se asigura ca totul este in ordine, care vin, de obicei, dupa ce au aflat ca o ruda/prietena/colega a fost diagnosticata cu cancer de san

2

Femei fara simptomatologie, trimise de medicul specialist (medic de familie, medic ginecolog, endocrinolog, chirurg plastician)pentru screening, deoarece a implinit varsta la care se recomanda screening-ul pentru cancerul de san sau pentru ca are rude diagnosticate cu cancer de san.

3

Femei cu simptomatologie si cu suspiciune de cancer de san sau o alta afectiune la nivelul sanilor. Aceste femei vin pentru un prim ajutor in infirmarea sau confirmarea suspiciunii

4

Femei cu un grad inalt de suspiciune pentru cancerul de san. Aceste femei pot avea realizate o parte dintre investigatiile imagistice necesare, inclusiv o prima biopsie

5

Femei diagnosticate deja cu cancer de san si care urmeaza un tratament specific, care doresc o reevaluare tratamentului

Experienta chirurgicala semnificativa

 

Avem un volum mare de interventii chirurgicale - aproximativ 200 de cazuri de patologie mamara anual.

Multe dintre acestea sunt cazuri complexe de tipul mastectomiilor cu reconstructie imediata sau mamoplastiilor terapeutice.

Fiecarei paciente i se ofera posibilitatea de reconstructie a sanului, iar cele mai multe reconstructii se efectueaza in acealsi timp operator cu mastectomia.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.