Spitale

Suntem cea mai extinsa Retea privata de sanatate din Romania. Suntem mereu aproape de pacientii nostri, prin intermediul celor 36 de policlinici, 4 spitale, 8 Campusuri Medicale si peste 180 de clinici partenere in toată tara. 

4 spitale
pentru adulti si copii
3 centre
cu spitalizare de zi
1700 medici
echipa medicala formata din peste 1700 medici
22 specialitati
22 de specialitati medicale
Spitale REGINA MARIA

Singurul spital de chirurgie avansata din Romania cu cinci acreditari internationale

ImagisticăGardăMedic de familieRecoltare analizeFarmacieWifiSpitalizareRezonanta magneticaOsteodensitometrieRadiologie digitalaTomografie computerizata
Adresă: 
Str. Nicolae Caramfil 85A, sector 1, Bucuresti
Telefon: 
021 9886
E-mail: 
office.ponderas@reginamaria.ro

La Spitalul Euroclinic ne-am specializat in chirurgia oncologica primara. Oferim condiții de tratament, intervenții chirurgicale și de cazare la standarde internaționale, echipe de profesioniști multi-disciplinare și de renume, devenind astfel o alternativă locală a clinicilor din străinătate.

Plata în rateParcareImagisticăGardăMedic de familieRecoltare analizeFarmacieWifiSpitalizareRadiologie digitalaTomografie computerizata
Adresă: 
Calea Floreasca nr. 14a, sector 1
Telefon: 
021 9208
E-mail: 
birouinternari@reginamaria.ro

Spitalul Baneasa este primul si singurul spital din Romania acreditat international (JCI) pentru siguranta ingrijirii pacientului. Totul este controlat, fiecare moment inseamna grija si precizie.

Plata în rateParcareImagisticăGardăRecoltare analizeWifiSpitalizareCelule StemRadiologie digitala
Adresă: 
Str. Dobrogeanu Gherea, nr 85, sector 1, Bucuresti
Telefon: 
021 9268
E-mail: 
office@reginamaria.ro

Este parte integranta a singurului Campus Medical privat din Brasov si ofera toate solutiile medicale pentru mama si copil, atat in ambulatoriu, cat si in cadrul sectiilor din spital.

 

Plata în rateParcarePediatrieImagisticăGardăMedic de familieRecoltare analizeFarmacieWifiSpitalizareCelule StemRezonanta magneticaTomografie computerizata
Adresă: 
Bd. Iuliu Maniu, nr. 49, Brasov
Telefon: 
021 9268
E-mail: 
brasov@reginamaria.ro

In Campusul Medical Bacau, pacientii au acces la peste 15 specialitati medicale si 30 de medici cu experienta in diagnosticarea, tratarea si urmarirea pacientilor cu afectiuni acute sau cronice.

Plata în rateParcarePediatrieImagisticăMedic de familieRecoltare analizeSpitalizareRezonanta magneticaTomografie computerizata
Adresă: 
Calea Romanului, nr. 39, Bacau
Telefon mobil: 
0752 500 300
E-mail: 
bacau@reginamaria.ro

Nu te autodiagnostica căutând simptomele pe internet! Întreabă un medic Regina Maria şi vei primi un răspuns avizat în termen de 24 de ore.