Discount la partenerii nostri comerciali

Pentru că ești abonatul nostru, dorim să ai parte de surprize plăcute în timpul tău liber.

De aceea, te bucuri de reduceri speciale la partenerii noştri comerciali pe baza cardului tău care dovedește că ești abonatul Rețelei private de sănătate REGINA MARIA.

În continuare găsești informații despre discountul oferit de fiecare partener:

 

Posesorii de card REGINA MARIA au o reducere de 20%.

Când Oxette și Loisir au reduceri de 20-30%, posesorii de card REGINA MARIA au o reducere extra de 10%.

În orice farmacie Centrofarm din București și din țară beneficiați de:

Reducere de 5% la medicamente, suplimenți nutritivi și parafarmaceutice (cu excepția medicamentelor compensate).
Reducere de 8% la cosmetice și dermocosmetice. Discount-urile se oferă în baza cardului REGINA MARIA sau rețetelor co-branded Centrofarm și REGINA MARIA, în orice farmacie Centrofarm.
Reducerile menționate, nu se cumulează cu produsele aflate deja în promoție.
Reducerea acordată în baza cardului de abonat REGINA MARIA, nu se cumulează cu reducerea acordată în baza rețetei co-cobranded Centrofarm & REGINA MARIA.

Situat in Brasov, pe B-dul Grivitei, Paradisul Acvatic întruneşte toate condiţiile pentru a reprezenta un adevărat complex de sănătate şi agrement, fiind accesibil in orice anotimp. Cu o capacitate de 2000 de persoane, complexul dispune de : 6 piscine interioare şi 2 piscine în aer liber, tobogane cu apă, saune, jacuzzi, grotă de relaxare, sală de fitness, teren de fotbal acoperit, loc de joaca pentru copii, restaurant. Paradisul Acvatic va ofera cele mai bune conditii pentru a va relaxa sau a va distra impreuna cu familia.

Abonații nostri au 10 lei reducere la accesul în Paradisul Acvatic, pe baza cardului REGINA MARIA și a cărții de identitate.

Reducerea se oferă titularului abonamentului REGINA MARIA și nu se aplică în cazul abonamentelor pentru accesul in Paradisul Acvatic.

Conceput de o echipa pasionata si dedicata si plecand de la ideea ca oricine poate avea corpul mult visat, asa a luat fiinta Grand Fitness. Si pentru aceasta am dedicat 1500 de metri patrati.

Clubul are un design unic pentru a oferi servicii fara precedent, programe de fitness inovatoare și tratamente de wellness, impreuna formand cheia catre cea mai bună performanță și întretinere corporala. Grand Fitness ofera abonatilor REGINA MARIA un discount de 5% la Abonamentul de baza.

Mamiko.ro este un magazin online cu produse pentru nou nascuti, mamici si gravide.
Abonatii Rețelei private de sănătate REGINA MARIA beneficiaza de un discount de 7% la orice comandă facuta pe site-ul Mamiko.ro.
Pentru obtinerea discountului posesorii de card REGINA MARIA trebuie să introduca codul numeric de pe card în pagina de comanda a site-ului www.mamiko.ro, la sectiunea "Comentarii".
Discountul nu se aplica produselor care sunt in promotie si nu se cumuleaza cu alte reduceri.

 

PompaSan.ro este un magazin online cu produse pentru alaptare si pompe de san.
Abonatii retelei Private de Sănătate REGINA MARIA beneficiaza de un discount de 5% la orice comanda facuta pe site-ul PompaSan.ro.
Pentru obtinerea discountului posesorii de card REGINA MARIA trebuie să introduca codul numeric de pe card în pagina de comanda a site-ului PompaSan.ro, la sectiunea "Comentarii".
Discountul nu se aplica produselor care sunt in promotie si nu se cumulează cu alte reduceri.

 

Tabăra este organizată de o firmă de training și au ales sportul ca platformă educațională pentru dezvoltarea personală a copiilor. Astfel copiii fac sport și învață să se bucure, învață să-și gestioneze resursele, să primească și să dea feedback, să fie darnici, să spună mulțumesc, să-ți prezinte ideile, să obțină ce-și doresc negociind fără "te rooooog" și fără "mă supăr". Învață să fie adulți sănătoși, concentrați pe ce au de făcut, dar veseli și comunicativi.
Abonații Rețelei private de sănătate REGINA MARIA primesc discount:

•   Programe de dezvoltare personală - cursuri  București 7%
•   Tabere de sport 3%
•   Minitabere "Weekend Camp" 5%
Pentru obținerea discountului, în pagina de comandă de pe site www.tabaradetenis.ro abonații Rețelei private de sănătate REGINA MARIA trebuie să introducă codul numeric de pe card, în secțiunea "Cum ați aflat".) Reducerile nu se aplică produselor ce deja sunt în promoție.

 

-10% discount pentru toți posesorii de card REGINA MARIA la achiziționarea oricărui produs Chicco
-15% discount pentru cei care au stocat celulele stem la Banca Centrala de Celule Stem la achizitionarea oricarui produs Chicco

* Discountul nu se aplică produselor care sunt în promoție și ofertelor de sezon, discountul nu se cumulează cu alte reduceri.

Comercializăm pompe pentru extragerea laptelui matern și accesorii pentru alăptare produse de firme recunoscute de organizațiile și consultanții de lactatie.

7% reducere pentru abonații Retelei private de sănătate REGINA MARIA la toate produsele.

 

 

www.jucariidinlemn.com este un magazin online dedicat jocurilor educative și jucăriilor ecologice, pentru copiii cu vârste între 6 luni și 10 ani.

Posesorii de carduri REGINA MARIA beneficiază de un discount de 5% (*) pentru cumpăraturile online. Alți 5% din valoarea comenzilor se vor dona sub formă de jucării și jocuri Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă din Alexandria.

(*) Reducerea de 5% nu se aplică produselor ce deja sunt în promoție.

Pentru obținerea discountului, în pagina de comandă de pe site www.jucariidinlemn.com abonații Retelei private de Sanatate REGINA MARIA trebuie să introducă codul numeric de pe card, ca și cod promoțional.

Comercializăm pompe pentru extragerea laptelui matern și accesorii pentru alăptare produse de firme recunoscute de organizațiile și consultanții de lactatie.

5% reducere pentru abonații Retelei Private de Sanatate la toate produsele.

Suntem singurii importatori autorizați în România pentru produsele Ameda.

 

Imaginează-ți tratamentele cele mai exclusiviste din lume în cel mai luxos și primitor spațiu.

Estetică corporală:
Programe de slăbit și remodelare, personalizate de către medicul nostru, corelând dorințele doamnelor cu rezultatele unor lipoanalize specifice și o dietă personalizată.
Doamnele pot spune adio celulitei sau aspectului inestetic dat de scăderea tonusului musculo-tegumentar cu ajutorul unor tehnologii avansate. Posesorii de card beneficiază de o reducere de 20% la orice abonament (abonamentul minim este de 6 ședințe pentru fiecare serviciu pentru care optați), iar la prima vizită în salonul nostru primiți un card de fidelitate, care vă mai aduce un discount de 12% în puncte.

În orice farmacie HelpNet din București și din țară:

Reducere de 5% la orice produs achiziționat (cu excepția medicamentelor compensate).
Reducere de 8% la 15 game de produse:
- produse dermato-cosmetice: Skincode, Foltène, Linèance
- produse cosmetice : Bottega Verde, Kneipp
- produse de make-up: Beyu
- produse pentru copii: Fresh&Clean
- suplimenți nutritivi și vitamine: ESI, Eurovita, Aboca, Ascovit, Ca-Sandoz, Visine
- produse pentru raceală: Efferalgan, Olynth

Nu se cumulează cu alte reduceri.
Discount-urile se oferă în baza cardului REGINA MARIA în orice farmacie Help Net.

7% discount la înscrierea în Grădinița "Lumea Piticilor"

 

 

 Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare institutie privata din Bucuresti ce ofera lectii de muzica pentru toate varstele si orice nivel: lectii de pian, chitara, vioara, clarinet, saxofon, violoncel, tobe, flaut, educatie muzicala pentru prescolari, teoria muzicii si cor de copii

 

De ce sa alegeti Scoala de Muzica Boem Club pentru educatia dumneavoastra muzicala?

-  Pentru ca Boem Club este prima si cea mai mare Scoala privata de Muzica din Romania, avand o experienta de succes in sustinerea lectiilor de muzica.

-  Avem 3 sedii in Bucuresti: Boem Club Alba Iulia, Boem Club Razoare, Boem Club Dorobanti,  program 7/7 si desfasuram cursuri de muzica si pe perioada verii.

-  Avem o echipa de profesori de muzica tanara, dinamica si  profesionista

-  Sustinem atat lectii de muzica de grup cat si cursuri de muzica individuale, in limba romana sau in limba englez

-  Va oferim posibilitatea de a exersa gratis la sediile noastre, in intervalele orare cand nu sunt cursuri programate.

-  Organizam auditii de clasa trimestrial la sediile noastre si concerte semestrial.

-  Pentru ca Boem Club este reperul lectiilor de muzica private

Toti abonatii Retelei Private de Sanatate REGINA MARIA beneficiaza de 10 % bonus la orice abonament cu lectii de muzica de la oricare din cele 3 sedii ale Scolii de Muzica Boem Club.

 Abonatul Reteaua Privata de sanatate REGINA MARIA care doreşte să beneficieze de aceste discount-uri trebuie să se prezinte  la oricare din cele 3 sedii ale Scolii de Muzica Boem Club cu cardul de abonat Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA şi actul de identitate.

Nimic nu e mai presus si mai de pret decat un zambet ludic si inocent, pe care l-am purtat si zarit fiecare din noi in oglinda in diverse momente din viata. Acum insa, chiar daca ne pot parea indepartate, acele clipe isi vor avea mereu un loc de seama pe piedestalul amintirilor. Copilaria, anotimpul jocului si al uitarii - de griji, de sine, de tot - ancorarea intr-o stare perpetua de nemurire si visare.

Esti invitat sa te aventurezi in tinutul Gymboland, un loc parca desprins din cele mai frumoase povesti fara sfarsit, unde distractia si misterul salasluiesc in armonie si unde oricine poate deveni ceea ce a visat mereu.

Fie ca te imaginezi pirat, navigand pe cele mai adanci mari in cautarea celor mai tainic ascunse comori, fie ca esti un super-erou ce reuseste sa evite chiar si cele mai dificile capcane in lupta pentru binele suprem, ori esti o mica printesa zburdalnica ce isi protejeaza si stapaneste regatul cu daruire si pasiune, aici vei descoperi ca toate fanteziile devin realitate si fiecare zi reprezinta cate o escapada diferita .
De aceea stim ca din momentul in care pasesti pe taramul nostru fermecat, stii ca esti acasa, ca beneficiezi de cele mai bune servicii si ca toate grijile dispar subit; pentru ca unicul nostru scop este fericirea deplina a celor mici, iar de fiecare data cand acestia isi incheie calatoria si ies de pe portile noastre, zambetul lor ingenuu ne da de veste ca ne-am indeplinit misiunea si ca suntem pe un drum fara cusur.

Abonatii Regina Maria au discount de 20% la intrarea in locurile de joaca Gymboland in toate locatiile Gymboland din tara, de luni pana vineri.

Discount-ul nu se cumuleaza cu alte promotii oferite in cadrul Gymboland.

Inotul este un sport care aduce beneficii intregului organism , atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Este forma perfecta de exercitiu fizic, deoarece nu pune presiune asupra articulatiilor si implica toate grupele musculare, aducand beneficii sistemului cardio-vascular si aparatului locomotor.

Centrul AQUA BLUE – LITTLE SPLASHERS are o echipa tanara, dinamica, profesionista.

Pe baza cardului de abonat sau de reducere REGINA MARIA, clientii nostri au discount de 20% la toate abonamentele programelor oferite de noi: gimnastica acvatica prenatala, activitate acvatica pentru bebelusi, cursuri de inot pentru copii/adulti, aquagym, hidrokinetoterapie, fitness + sauna.