Cere ofertă personalizată

Discută cu un reprezentant REGINA MARIA despre posibilitatea de a naște la Maternitatea din cadrul Spitalului Băneasa.

Completează formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord  sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA pentru prezentarea serviciilor dedicate viitoarelor mame.
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Totul pentru siguranța mamei și a copilului

SIGURANȚA MAMEI

Medici supraspecializați în sarcină cu risc și aparatură performantă, la standarde internaționale, mereu dedicați nevoilor mamei.

SIGURANȚA COPILULUI

Specializare în îngrijirea copiilor născuți prematur începând cu săptămâna 24. Nu este necesar transferul în cazurile complexe.

SPITAL ACREDITAT JCI

Primul spital din România acreditat internațional pentru calitatea îngrijirii și siguranța pacientului.

Să devii mamă e putere!

Să vrei să devii mamă și să îți dedici grija și iubirea unui copil, mai ales în aceste vremuri complicate, e dovadă de putere. Recunoaștem și salutăm tot efortul tău și te așteptăm să îți fim alături în cel mai frumos moment al vieții tale. Cel în care devii mamă. 

De ce aleg mămicile să nască la Spitalul Băneasa?

Siguranță permanentă pentru mamă și copil.
La Spitalul Băneasa atât mama, cât și bebelușul se află în condiții de maximă siguranță. Există 5 linii de garda 24/7 (2 linii de obstetrică-ginecologie, 2 linii de neonatologie, 1 linie de terapie intensivă).

Terapie Intensivă Neonatală ultra performantă
Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală este dotată cu aparate moderne de suport al respirației de tipul ventilației mecanice sau ventilației neinvazive care asigură îngrijirea nou-născuților prematuri încă de la 24 de săptămâni.

Îngrijire multidisciplinară
Spitalul Băneasa dispune de departamente integrate: diagnosticare ecografică antenatală a unei malformații, îngrijire specializată în secția neonatală de terapie intensivă și intervenții chirurgicale efectuate în primele zile de viață ale bebelușului.

Cea mai bună maternitate din sistemul privat
Maternitatea Spitalului Băneasa a primit cea mai buna evaluare a medicilor ginecologi cu privire la siguranța pacienților și încrederea la asistență la naștere. De asemenea, echipa medicilor neonatologi și dotările din Spitalul Băneasa au primit în același studiu cel mai bun scor, fiind maternitatea privată cea mai apreciată de către medicii ginecologi (conform studiu de cercetare realizat de GFK, noiembrie 2017).

Medici cu experiență, supraspecializați pe cazuri complexe
In Spitalul Băneasa sunt medici care au facut premiere medicale de excepție (ex. prima operație de mielomeningocel din România, hernie diafragmatică congenitală operată în a doua zi de viață a bebelușului, transfuzie intrauterină fetală, hidrotorax fetal bilateral tratat in utero, bebeluș născut în siguranță dupa ce mama a fost operată de cancer de col uterin în săptămâna 14 de sarcină).

Cele mai multe interventii intrauterine, duse la final cu bine

Echipa medicala a Spitalului Baneasa, coordonata de Dr. Hadi Rahimian a realizat sute de interventii intrauterine, la nivelul fatului, unele dintre ele in premiera nationala. Parinti din toata tara au primit o sansa unica pentru copilul lor nenascut inca, pentru ca in Spitalul Baneasa, o serie de afectiuni si malformatii congenitale complexe pot fi tratate inainte de nastere.

Solicită informații despre pachetele de naștere

Pachet nastere

Mamă @ Regina Maria

PACHETUL DE NAȘTERE

Consult preanestezic și prenatal

Analize laborator

Servicii medicale asistare naștere naturală/cezariană

Trusă pentru anestezie epidurală

Medicamente și consumabile naștere naturală/cezariană

Servicii de supraveghere, îngrijire și consiliere medicală

Consiliere în alăptare

Consiliere psihologică

Cazare în rezervă triplă, dublă sau single

Produse cosmetice pentru igienă și îngrijire

Meniu personalizat (în funcție de tipul nașterii)

Posibilitatea de a personaliza pachetul, adăugând extra opțiuni

Fără taxă suplimentară pentru semnare contract până în săptămâna 26

Servicii de supraveghere și îngrijire

Servicii de consiliere medicală

Vaccinarea nou-născutului (conform Programului Național)

Produse pentru îngrijirea nou-născutului (haine, scutece, cosmetice și alte produse de îngrijire necesare în perioada spitalizării)

Posibilitatea de a adauga, contra cost suplimentar, teste și screening-uri pentru nou-născut:
- screening auditiv și metabolic

- screening pentru 31 sindroame microdeletii

- testare genetica pentru amiotrofie spinală (SMA)

- screening fibroză chistică și surditate

Nastere VIP

Mamă @ Regina Maria

PACHETUL DE NAȘTERE CU BENEFICII VIP

Conține toate opțiunile incluse în pachetul de naștere naturală sau pachetul de naștere prin cezariană, plus extra beneficii:

Cazare în rezervă single de lux, pe etaj dedicat VIP

2 x consultații la obstretică-ginecologie, în camera de gardă

Cursul ABC-ul părinților

Semnare contract după săptămâna 26 de sarcină

Asistență medicală personalizată 24/24

Screening auditiv și screening metabolic nou-născut

5 zile terapie intensivă neonatală (în limita a 6000 lei)

1 x ședință consiliere îngrijire nou născut la domiciliu

6 x consulturi pediatrie

100% discount pentru analiza HTLV

Posibilitatea de a adăuga, contra cost suplimentar, teste și screening-uri pentru nou născut:
- screening pentru 31 sindroame microdeleții;
- testare genetică pentru amiotrofie spinală (SMA),
- screening fibroză chistică și surditate genetică.

Când corpul tău nu respectă planul de naștere, suntem pregătiți pentru orice situație

Suntem specializați în îngrijirea copiilor născuți prematur începând cu săptămâna 24. Nu este necesar transferul în cazurile complexe.

Întrebări frecvente

Pachetele de naștere sunt flexibile și fiecare mămică are posibilitatea să își personalizezi nașterea așa cum își dorește. În funcție de alegerile sale va primi o ofertă personalizată de la unul din consultanții noștri.

Sigur, cele mai multe rezerve din Spitalul Băneasa sunt în regim single. Mama poate opta inclusiv ca partenerul ei să stea pe perioada internării alături de ea și bebeluș.

Desigur, alegerea medicului aparține exclusiv mamei. El poate să fie recomandat de o prietenă, ales în funcție de specializările pe care le are, nota de pe site sau alte criterii cum ar fi contract CAS sau dacă naște atât în sistemul de stat cât și la privat.

Spitalul Băneasa gestionează în siguranță cazuri complexe atât pentru mamă cât și pentru nou născuți fără să fie nevoie de transfer la un spital de stat. Există terapie intensivă atât pentru adulți cât și pentru nou născuți dotată cu aparatură care permite tratarea în siguranță a urgențelor și copiilor născuți prematuri de la 24 de săptămâni.

Pentru pachetele de naștere, plată se face în 2 tranșe – la semnarea contractului și restul de plată până în săptămână 36 de sarcină.

Servicii de îngrijire, supraveghere și consiliere medicală efectuate de medicii și asistenții de neonatologie atât în secția de Normoponderali cât și în Terapie Intensivă, dacă este nevoie. Vaccinare conform Programului Național. Posibilitată efectuării screeningului metabolic și auditiv. Consult post-natal la 14 zile de la naștere.

Toate spitalele REGINA MARIA au luat extra măsuri de siguranță pentru a preveni orice infecție a pacienților și a cadrelor medicale. Pe lângă toate măsurile de igienă și siguranță, toate pacientele care se internează sunt testatate pentru COVID-19. Cere consultantului toate detaliile despre cum se desfășoara nașterea cu noile măsuri de siguranță.

Ce spun mămicile

La Maternitatea din Spitalul Băneasa m-am simțit în siguranță, am fost sigură că vom ieși sănătoși. Atmosfera optimistă m-a facut să uit de pandemia de afară, să pot admira soarele primăvăratic din pragul Floriilor. Și pentru toate acestea mă înclin în fața profesionalismului impecabil și al domnului doctor Rahimian și a echipei sale! Și le voi mulțumi de câte ori ne vom reîntâlni și ne vom aduce aminte de aceste momente.
Și urez tuturor mămicilor să fie optimiste și să se bucure de aceste momente, chiar dacă sunt pe alocuri mai dificile.

Miruna C.

Ce spun mămicile

Primul lucru pe care vreau să îl fac este să îi mulțumesc doamnei doctor Doina Buzatu, o profosionistă desăvărșită și o persoană remarcabilă. Are grijă de mine de mai bine de 10 ani și ii sunt profund recunoscătoare.
Am născut la Maternitatea Regina Maria in ianuarie 2020 și am facut cea mai bună alegere posibilă. Dacă ar fi sa mai nasc de o mie de ori tot, fix la fel aș proceda. Povestea mea pe larg este aici.

Delia Peteu

Ce spun mămicile

Am ales să îmi urmăresc sarcina și să nasc la REGINA MARIA pentru că aici mă simt cel mai în siguranță. Dr. Doina Mihăilescu care mi-a urmărit sarcina este un om și un medic minunat, răbdător, empatic iar sfaturile primite m-au ajutat să duc sarcina la bun sfârșit, chiar dacă am suferit un serclaj și am născut la 36 de săptămâni. Terapia Intensivă și medicii neonatologi de acolo au avut grijă de noi 2 săptămâni cât bebe a stat internat ca să recupereze în greutate și să ieșim în siguranță acasă.

Ioana F

Ce spun mămicile

Nimeni nu vrea să intre de bună voie într-un spital. Mie una mi-a fost mereu frică de interacțiunea cu doctorii, de condiții, de tot ce implică o internare. Și totuși, odată ajunsă acolo, frica s-a transformat în cea mai profundă formă de bucurie și de recunoștință. Pentru că, dincolo de niște halate albe, sunt niște cadre medicale mi-nu-na-te. Empatici, profesioniști, cu mult bun simt, gata mereu să iți răspundă la întrebări. Am avut două nașteri super ok la REGINA MARIA și m-am simțit îngrijită, nu “internată”.

Miruna A.

Alege cel mai bun loc pentru tine și bebelușul tău

În alegerea locului unde îți vei aduce pe lume copilul îți recomandăm să ții cont de mai mulți factori: dotările și confortul spitalului, protocoalele de siguranță ale acestuia, precum și experiența echipei medicale. La o analiză atentă, vei vedea că REGINA MARIA este cea mai sigură alegere.