Dr. Hadi Rahimian

Director Medical, Spitalul REGINA MARIA Băneasa

Dr. Hadi Rahimian este Medic Primar Obstetrică-Ginecologie, cu competențe în ecografia obstetricală și ginecologică, în chirurgia ginecologică laparoscopică și în histeroscopie. S-a alăturat echipei noastre acum 14 ani, în prezent, îndeplinind rolul de Director Medical în cadrul Spitalului REGINA MARIA Băneasa.

Datorită experienței sale ample, Dr. Hadi Rahimian este cel mai important specialist în chirurgia fetală din România, realizând în cadrul Maternității Băneasa sale numeroase intervenții intrauterine în premieră în România, în colaborare cu echipele multidisciplinare.

Născut în Iran, medicul vine în România acum mai bine de 25 de ani din pasiune pentru medicina fetală, unde studiază la Universițatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. După absolvirea a numeroase cursuri de specialiate, medicul și-a dedicat o parte din carieră cercetării materno-fetale, publicând 31 de lucrări în reviste prestigioase medicale și contribuind la realizarea unui manual de obstetrică și a cărții „Sonografie fetală”.

În anul 2013, Dr. Hadi Rahimian a fost distins de către Colegiul Medicilor din România cu „Premiul pentru inovație medicală” pentru intervenția intrauterină efectuată la un făt cu hidrotorax bilateral.

Totodată, Dr. Rahimian este membru și în societăți de specialitate recunoscute la nivel international precum: Societatea Internațională de Ecografie Ginecologică și Obstetricală, în Societatea Americană de Obstetrică și Ginecologie și în Societatea Internațională de Diagnostic Prenatal.

https://www.reginamaria.ro/medici/dr-rahimian-hadi