Screening-uri esentiale

Cu totii pretuim sanatatea si incercam, asa cum stim mai bine, sa ne mentinem sanatosi cat mai mult timp. Avem grija sa facem miscare regulat si adoptam o dieta cat mai diversa, bazata in special pe fructe si legume. Uneori reusim, alteori cedam tentatiilor de tot felul, dar de cele mai multe ori ne straduim sa avem un stil de viata cat mai sanatos.
Sanatatea inseamna in primul rand preventie, adica sa fim tot timpul cu un pas inaintea posibilelor boli si afectiuni. De aceea nu trebuie sa ignoram controalele medicale anuale si realizarea testelor de screening necesare.
Screeningul salveaza vieti!
Testele de screening te ajuta pe tine si pe medicul tau sa indentificati o anumita boala, inainte de a aparea vreun simptom sau semn, cand tratamentul este net eficient.
Depistarea precoce, urmata de tratamentul potrivit si un management bun al afectiunii respective conduc la un prognostic net mai bun si, implicit, la o calitate a vietii mai buna.
Cand trebuie facute testele de screening?

Testele de screening sunt recomandate regulat in functie de varsta, starea de sanatate, istoricul medical familial si expunerea la diferiti factori de risc.

Timpul este pretios. Fa-ti testele de screening de care ai nevoie!

Vreau mai multe informatii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate