Laborator

Acuratetea unui diagnostic este de o importanta cruciala in tratarea cu succes a cazurilor medicale cu care medicii se confrunta zilnic

Experienta se masoara cel mai bine in cifre

15
laboratoare de analize
17
puncte de recoltare proprii pentru pacienti
1500
tipuri de analize
5
departamente cu o experienta bogata in medicina de laborator
30
echipa medicala formata din 30 medici
18.000
teste efectuate zilnic, gata in 24 de ore
Laboratorul este o componenta esentiala a procesului de ingrijire medicala

Medicii din toate specialitatile depind de rezultatele analizelor in deciziile pe care le iau privind preventia, diagnosticul si tratamentul pe care il recomanda pacientilor. Un rezultat corect si de incredere este o informatie vitala care ii permite doctorului sa-i ofere pacientului o ingrijire de calitate, eficienta si sigura. Personalul de laborator are o experienta bogata in medicina de laborator pentru o gama larga de patologii, de la cele ginecologice si obstetricale, pana la cele de neonatologie, pediatrie si chirurgie. Ariile de expertiza sunt: testarea bacteriologica, testarea sensibilitatii la antibiotice, determinarea mutatiilor genetice in cazul tulburarilor de coagulare, genotiparea HPV, screeningul metabolic al nou-nascutului si anatomia patologica.

Ghid de recoltare

Pentru ca rezultatele analizelor tale să fie precise.

Gama de analize

Divizia de laboratoare clinice este constituita din laboratoare cu profil de spital

Locatii

Lista completa a clinicilor si punctelor de recoltare REGINA MARIA din Bucuresti si din tara.

Locatii recoltare analize

Nu te autodiagnostica căutând simptomele pe internet! Întreabă un medic Regina Maria şi vei primi un răspuns avizat în termen de 24 de ore.