Informatii utile

Servicii medicale
Dictionar de analize

Pierdut in terminologia medicala si denumiri greu de descifrat? Da un search aici, ca sa afli ce inseamna fiecare.

Intrebari frecvente

Poti calcula rapid si usor pretul analizelor de care ai nevoie, folosind calculatorul de analize disponibil pe site, aici. Nu uita de pachetele noastre de analize, cu pret promotional, ce includ atat pachete de screening pentru orice varsta, cat si pachete de analize pentru diferite patologii. Le gasesti pe toate, aici.

Da, laboratoarele noastre colaboreaza cu CAS si poti beneficia de analize decontate in locatiile noastre. Verifica disponibilitatea fondurilor si programeaza-te la 021 9268.
 

Laboratorul Timisoara are contract cu Casa de sanatate pentru hemoglobina glicozilata prin Programul National de Sanatate.

Nr.contract: III/PNS/02/2022
Suma contractata aferenta lunii ianuarie 2024 este de 1.178,00 lei.

Poti accesa rapid si usor rezultatele tale folosind Contul tau REGINA MARIA sau pe www.reginamaria.ro, folosind codul de proba si codul de acces disponibile pe demandul tau. In contul REGINA MARIA gasesti tot istoricul tau medical si poti verifica evolutia in timp a rezultatelor tale. 

Eliberarea rezultatelor variaza in functie de tipul analizelor pe care le vei face. Termenul de eliberare pentru analizele uzuale este de 24 ore. In locatie, vei primi de la receptie demandul de analize, unde regasesti timpul de eliberare pentru analizele recoltate.

Te poti programa pentru setul anual de analize fara trimitere de la medic. In locatiile noastre, avem disponibile o serie de pachete de analize pe care le poti accesa fara trimitere de la medic, pachete de screening dedicate pe varste. Iti recomandam o discutie ulterioara cu medicul de familie sau un medic generalist, care va interpreta rezultatele tale si iti poate spune daca ai nevoie de alte analize sau investigatii.