Centrul de excelenta in chirurgia herniilor

Singurul Centru de Excelenta in Chirurgia Herniilor din Romania cu acreditare americana

Sub coordonarea Dr. Florin Turcu, medic primar chirurgie generala, in Centru de Excelenta in Chirurgia Herniilor din Ponderas Academic Hospital, chirurgi experimentati si o echipa multidisciplinara de specialisti ofera tratament pentru toate tipurile de hernii, de la cele simple la cele complicate din punct de vedere tehnic.

In cadrul echipei, o contributie deosebita o are Prof. Asoc. Dr. Catalin Copaescu, medic primar chirurgie generala si Chirurg de Excelenta in Hernii, un lider de opinie in managementul si tratamentul herniilor ventrale complexe (hernii incizionale sau eventratii) care nu au putut fi rezolvate in alte spitale.

 

 

Ponderas Academic Hospital este primul si unicul spital din Romania acreditat ca Centru de Excelenta in Chirurgia Herniilor din partea Surgical Review Corporation (SRC) din SUA

Expertiza in diagnosticul si tratamentul herniilor

Evaluarea preoperatorie
Un set de analize si investigatii efectuate intr-o singura zi: analize sanguine, examene de imagistica medicala, si consultatii.
Interventia chirurgicala
Intervenția optimă pentru tine, aleasă după evaluarea preoperatorie, va fi prin abord minim-invaziv laparoscopic sau prin chirurgie deschisa.
Monitorizarea postoperatorie
Rezultatele imediate ale vindecarii chirurgicale, starea de sanatate si evolutia ta vor fi monitorizate prin controale periodice, pe parcursul primului an, continuand apoi cu evaluari anuale.

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate