De ce sa alegi Centrul de Excelenta

Avem experienta vasta in chirurgia herniilor

Chirurgii care efectueaza un volum mare de operatii de hernie obtin cele mai bune rezultate pentru pacientii lor. Medicii chirurgi din Centru de Excelenta efectueaza anual sute de proceduri chirurgicale, parte dintre acestea fiind pentru tratamentul herniilor incizionale sau eventratiilor care sunt trimise pentru a fi rezolvate aici. Ponderas Academic Hospital este un spital de referinta in regiune pentru tratamentul chirurgical al herniilor si in special al cazurilor complicate.

Efectuam operatiile laparoscopic cu beneficii importante pentru pacient

Ori de cate ori este posibil, repararea defectului peretelui abdominal se face prin abord minimal invaziv laparoscopic ceea ce duce la un numar redus de zile de spitalizare, durere mai mica la nivelul inciziei si o reluarea a activitatilor normale mai rapida. Aceste rezultate sunt cu atat mai importante in cazul pacientilor tineri si activi care vor sa se recupereze foarte repede.

Beneficiezi de echipa multidisciplinara in cazul herniilor complexe

O echipa multidisciplinara de medici si asistente medicale specializate colaboreaza pentru a crea un plan de ingrijire personalizat care sa ofere cel mai bun rezultat in cazul fiecarui pacient in parte, adaptat nevoilor acestora. Pacientul este evaluat minutios inainte de operatie, astfel incat sa se descopere si sa se trateze precoce alte afectiuni asociate.

Expertiza in proceduri compleze de reconstructie a peretul abdominal

Esti ingrijit de medicii care participa la pregatire medicala continua

Medicii chirurgi participa regulat la pregatire formala postuniversitara cu focus in chirurgia herniilor si chirurgia laparoscopica.

Ponderas Academic Hospital este singurul spital privat care a dezvoltat un Centru de Training in Chirurgia Laparoscopica unde sunt instruiti si pregatiti lunar medici chirurgi din tara si strainatate in operatii laparoscopice, interventii endoscopice si operatii deschise.

Imbunatatim constant calitatea ingrijirii prin monitorizarea continua a rezultatelor

Pentru a imbunatati calitatea actului medical, monitorizam cu multa atentie rezultatele tuturor interventiilor chirurgicale pe care le efectuam. Fiecare chirurg documenteza intr-o baza de date rezultatul fiecarei proceduri chirurgicale pentru fiecare pacient in parte. Informatiile sunt analizate si comparate cu standardele de ingrijire a pacientilor cu hernie.

Scopul este de a ne asigura ca in cadrul centrului, procedurile chirurgicale se desfasoara protocolar, conform recomandarilor societatilor nationale si internationale de hernie, astfel incat fiecare chirurg care face un anumit tip de operatie sa ajunga la acelasi rezultat, cu o rata scazuta de complicatii, recidiva si reinterventii.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.