Endo Institute

Primul si singurul centru de excelenta in diagnosticul si tratamentul endometriozei din Romania, acreditat de European Endometriosis League (EEL) si Surgical Review Corporation (SRC).

Excelenta in tratamentul endometriozei

Endo Institute este primul si singurul centru de excelenta in diagnosticul si tratamentul endometriozei din Romania, acreditat de European Endometriosis League (EEL) si Surgical Review Corporation (SRC).

Acreditari internationale

Acreditarile internationale reprezinta o confirmare a rezultatelor obtinute in managementul cazurilor de endometrioza, de catre echipa Endo Institute.

Diagnostic precis si rapid

Fiecare femeie beneficieaza de investigatii moderne, non-invazive, pentru stabilirea unui diagnostic corect si initierea rapida a tratamentului personalizat care sa raspunda nevoilor ei.

Prima consultatie

Inainte de consultul in cabinet, pacientele sunt rugate sa completeze online un formular in care trebuie mentionate simptomele, examinarile deja efectuate, tratamentele si interventiile efectuate, impactul simptomelor in viata ta de zi cu zi. Aceste informatii sunt confidentiale si vor fi evaluate de medicul care va efectua consultul fizic.

Management complex al endometriozei

Echipa multidisciplinara cuprinde peste 30 de medici din 10 specialitati medicale. Fiecare specialitate implicata in managementul acestei boli reprezinta o parte semnificativa din ceea ce reprezinta solutia integrata pentru pacienta.

Cea mai ampla expertiza in endometrioza

Echipa medicala este coordonata de dr. Voicu Simedrea, medic primar Obstetrica-Ginecologie, fondatorul Endo Institute si medicul cu cea mai ampla expertiza si cele mai bune rezultate in diagnosticul si tratamentul endometriozei din tara noastra