Cover abonamente

Noi suntem Oamenii Reginei

Fie că lucram în spitale, call center, achiziții, IT sau în orice alt departament, știm că toți suntem aici pentru a construi, prin tot ceea ce facem zilnic, o rețea de sănătate care să arate comunității în care trăim că ne pasă de oameni în mod autentic.

Medicina extraordinară începe cu tine

Noi provocări ne așteaptă – servicii extinse, tehnici inovatoare și implicare responsabilă în societate. Ghidați de cele cinci valori care ne definesc, vom transforma provocările în oportunități pentru a stabili împreună cel mai înalt standard în serviciile medicale din România.

Medicina extraordinară începe cu Oamenii Reginei

Beneficii pentru ce contează mai mult

Ne pasă de cum te simți alături de noi, așa că, ți-am pregătit o serie de beneficii care să răspundă nevoilor tale, care să te inspire și care să te ajute să îți creezi obiceiuri sănătoase și de durată.

Susținem cadrele medicale care vor să revină în țară

Susținem întoarcerea în România a profesioniștilor care ne împărtășesc valorile și care își doresc să continue să profeseze la cele mai înalte standarde, ca parte a unor echipe medicale de top. Suntem, așadar, alături de cei care vor să revină în țară, care investesc în dezvoltarea lor permanentă și care cred în puterea și importanța colaborării, fiind promotorii unei abordări multidisciplinare.

 

Dacă ești medic sau asistent medical și îți dorești să revii în România, așteptăm mai multe detalii despre tine. 

Servicii medicale
Mulțumim pentru recunoaștere

Recunoașterea publică a muncii noastre reprezintă, de fiecare dată, un motiv de bucurie. Premiile obținute de-a lungul timpului ne onorează și, în egală măsură, ne responsabilizează, fiind o dovadă a modului în care alegem, zi de zi, să ne construim și să ne dezvoltăm echipele. Ele vorbesc despre profesionalismul și implicarea oamenilor și despre impactul proiectelor și inițiativelor noastre.

 

În 2020, am fost nominalizați și recompensați cu Premiul I în Topul celor mai doriți angajatori din Industria Medical & Pharma, fapt care demonstrează, încă o dată, impactul proiectelor și programelor noastre interne.

 

În cadrul Conferinței Internaționale de People Management, organizate de eJobs România, am primit Premiu I în Topul celor mai atractivi angajatori din industria Health/Medicine, fiind o dovadî a modului în care alegem, zi de zi, să construim și să dezvoltăm echipele.

Servicii medicale
Top Employer 2024

Prin munca, pasiunea și implicarea fiecăruia în construcția a ceea ce reprezintă astăzi REGINA MARIA, certificarea Top Employer, obținută în urma unui amplu proces de analiză și evaluare, din partea Top Employer Institute – autoritatea globală în recunoașterea excelenței în practicile de HR și managementul oamenilor, ne poziționează în topurile internaționale, alături de angajatori globali de prestigiu.

Pregătim medicii și asistenții de mâine

Suntem deschiși să învățăm cum să fim din ce în ce mai buni și căutăm constant dincolo de sursele convenționale de învățare - cursuri, ateliere sau seminarii desfășurate de echipe de specialiști din domeniul medical.

Vino alături de Oamenii Reginei!