Programul de Internship pentru Asistenti Medicali Debutanti

Programul de Internship pentru Asistenti Medicali Debutanti se concentreaza pe deprinderea conceptelor teoretice esentiale, pe aplicarea acestora in practica, precum si pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare cu pacientii si pe relationare empatica, necesare oricarui asistent debutant.

Ce presupune acest internship?

Aplica daca:

1

Esti motivat/a sa faci parte dintr-un program coerent, la finalul caruia ai posibilitatea sa fii angajat/a in Reteaua REGINA MARIA.

2

Esti in ultimul an de studii sanitare si urmeaza sa obtii documentele de libera practica cel tarziu in luna septembrie a anului in curs.

3

Esti pasionat/a de meseria de asistent medical si iti doresti sa o practici intr-o echipa de profesionisti.

Ce trebuie sa faci pentru a aplica in cadrul acestui program? Acceseaza pagina noastra de cariere, iar unul dinre colegii din echipa de Recrutare te va contacta.
*Te rugam sa ai in vedere ca vor fi contactati doar candidatii care corespund criteriilor de eligibilitate.

Pot aplica si candidati care au finalizat studiile in promotiile anterioare anului in curs sub conditia de a avea ALP valid

De ce sa ne alegi pe noi? Pentru ca iti oferim acces la:

1

Centrul nostru de training si la cursuri practice de exersare a manualitatii

2

Mentorat cu un asistent senior

3

Cazuri medicale complexe, cu ajutorul aparaturii ultraperformante, gestionate in sistemul nostru medical integrat

4

Premiere nationale - realizate in spitalele noastre, cu ajutorul experientei, tehnologiei si al inovatiei

5

Servicii medicale integrate - urgente, interventii chirurgicale, consultatii, analize de laborator la standarde internationale, investigatii complexe: CT, RMN, ecografie 3D/4D, mamografie si radiologie digitala, programe de urmarire a sarcinii, nastere si neonatologie, prima banca de celule stem cu stocare in Romania.