Programul de Internship pentru Asistenti Medicali Debutanti

Programul de Internship pentru Asistenti Medicali Debutanti se concentreaza pe deprinderea conceptelor teoretice esentiale, pe aplicarea acestora in practica, precum si pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare cu pacientii si pe relationare empatica, necesare oricarui asistent debutant.

Aplica la programul de internship in REGINA MARIA

Pentru ca noi sa te contactam, completeaza formularul de mai jos.

Odata completat formularul, noi te programam pentru un interviu si pentru testarea cunostintelor teoretice si practice.

Testul de cunostinte teoretice este o scurta evaluare care se sustine la prima discutie si care ne ajuta sa validam nivelul cunostintelor teoretice de baza ale fiecarui candidat.

Urmeaza un workshop de cunostinte practice, etapa numarul 2 din interviu, si dureaza aproximativ 30 de minute.
In functie de rezultatele testului, te vom anunta daca ai fost selectat in programul nostru.

Angajarea debuteaza cu sase saptamani platite de instruire in Centrul de Training REGINA MARIA, unde vei deprinde abilitatile teoretice si practice necesare pentru a efectua proceduri complexe si pentru a interactiona direct cu pacientii. Mai precis, vei efectua practica in Centrul de Training si in locatiile REGINA MARIA, precum si o serie de module intensive de conduita medicala, comunicare eficienta cu pacientii si lucru in echipa.

Finalizarea perioadei de sase saptamani din Centrul de Training implica supraspecializarea ta pe un domeniu de nursing si alocarea pe sectia corespunzatoare domeniului respectiv.

Aplica daca:

1

Esti motivat/a sa faci parte dintr-un program coerent, la finalul caruia ai posibilitatea sa fii angajat/a in Reteaua REGINA MARIA.

2

Esti in ultimul an de studii sanitare si urmeaza sa obtii documentele de libera practica cel tarziu in luna septembrie a anului in curs.

3

Esti pasionat/a de meseria de asistent medical si iti doresti sa o practici intr-o echipa de profesionisti.

4

Daca nu esti in ultimul an de studii, completeaza formularul de inscriere de la final si ramai in baza noastra de date, pentru a putea intra in program la finalul studiilor.

Pot aplica si candidati care au finalizat studiile in promotiile anterioare anului in curs sub conditia de a avea ALP valid

**Daca ai nelamuriri sau intrebari de orice fel si vrei sa vorbesti cu un consultant REGINA MARIA, scrie-ne pe adresa recrutare@nursing-academy.eu

De ce sa ne alegi pe noi? Pentru ca iti oferim acces la:

1

Centrul nostru de training si la cursuri practice de exersare a manualitatii

2

Mentorat cu un asistent senior

3

Cazuri medicale complexe, cu ajutorul aparaturii ultraperformante, gestionate in sistemul nostru medical integrat

4

Premiere nationale - realizate in spitalele noastre, cu ajutorul experientei, tehnologiei si al inovatiei

5

Servicii medicale integrate - urgente, interventii chirurgicale, consultatii, analize de laborator la standarde internationale, investigatii complexe: CT, RMN, ecografie 3D/4D, mamografie si radiologie digitala, programe de urmarire a sarcinii, nastere si neonatologie, prima banca de celule stem cu stocare in Romania.

Aplica pentru Programul de Internship

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.