Departamente

Servicii medicale
Biochimie si imunologie

Departamentul ofera o gama larga de analize specializate efectuate din sange, urina si alte fluide ale organismului si beneficiaza si de o seroteca in care tuburile pot fi pastrate pentru maximum sapte zile, un real beneficiu pentru pacientii internati.

Servicii medicale
Microbiologie

Departamentul de Microbiologie furnizeaza servicii complete de diagnostic al bolilor infectioase si este impartit in Bacteriologie, Micologie, Parazitologie si Virusologie.

Servicii medicale
Hematologie-coagulare

In Departamentul de hematologie-coagulare sunt realizate, in fiecare luna, aproximativ 40.000 de hemoleucograme, aceasta fiind una dintre cele mai cerute analize, alaturi de timpul protrombina/INR si timpul de tromboplastina partial activat, toate realizate pe platforme complet automate.

Servicii medicale
Anatomie patologica

Activitatea Departamentului de Anatomie-patologica acopera analize de probe de tesut prelevat prin endoscopie, biopsie sau in timpul unei operatii, precum si analize de probe citologice, pentru screening sau diagnostic, cum este testul frotiului cervical in screeningul cancerului de col uterin.

Servicii medicale
Biologie moleculara si genetica

Departamentul de Biologie moleculara si genetica ofera rezultate precise si rapide pentru o gama extinsa de teste genetice, teste de screening, confirmare si genotipare, dar si pentru o serie de teste cantitative.