Prof. Dr. Cătălin Copăescu

Director Medical, Ponderas Academic Hospital

Fondator al chirurgiei bariatrice laparoscopice din România, Dr. Cătălin Copăescu realizează prima intervenție bariatrică pe cale laparoscopică din România în anul 2002. În anul 2010 înființează primul centru complet dedicat bariatriei – Ponderas Hospital, achiziționat, ulterior, de REGINA MARIA în 2016, unde este, în prezent, Șeful Departamentului de Chirurgie și Director al Centrului Bariatric de Excelență, în cadrul Ponderas Academic Hospital.

Competente: Chirurgie bariatrica, Endoscopie digestive, specializat în chirurgia metabolică și bariatrică

Prof. Dr. Cătălin Copăescu deține una dintre cele mai impresionante experiențe profesionale, fiind singurul Chirurg de Excelență din România în chirurgia metabolică și bariatrică, cu dublă certificare, europeană (IFSO-EC) și americană (SRC).

De mai bine de 20 ani, Dr. Cătălin Copăescu este preocupat si de educația medicala, instruind până în prezent peste 2000 de medici din țară și din străinătate pentru tehnici de laparoscopie., în cadrul Surgical Training Institute, din cadrul Ponderas Academic Hospital.

De-a lungul cariei sale, Dr. Cătălin Copăescu a obținut peste 10 distincții, acreditări și premii naționale și internaționale pentru meritele sale, totodata, fiind membru in peste 30 de asociații și organizații de specialitate romanești și internaționale.

https://www.reginamaria.ro/medici/prof-dr-copaescu-catalin