Dr. Andreea Alexandru

Director Medical, Divizia Laboratoare REGINA MARIA

Medic primar, cu dublă specializare în Medicină de Familie și de Laborator, Dr. Andreea Alexandru face parte din Grupul REGINA MARIA de 10 ani, alăturându-se inițial Laboratorului Central REGINA MARIA din București, în calitate de Director. Pe parcursul anilor, datorită implicării și pasiunii pentru activitatea de laborator, Andreea a preluat sub coordonare întreaga Divizie de Laboratoare Clinice din REGINA MARIA, în prezent, îndeplinind rolul de Director Medical în cadrul acestei divizii.

Andreea are o experiență de aproape 20 de ani în aria analizelor de laborator, de-a lungul timpului, acumulând peste 15 ani de experiență în managementul laboratoarelor în Medcenter și Laboratoarele IDS.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, Andreea și-a consolidat cunoștintele medicale, efectuând rezidențiatul atât în Medicina de Familie, la Spitalul Județean din Brașov, cât și în Medicina de Laborator, la spitale și institute din București, precum: Spitalul Victor Babeș, Spitalul Colțea, Institutul Cantacuzino și Institutul de Virusologie Ștefan Nicolau.

https://www.reginamaria.ro/medici/dr-alexandru-andreea