Dr. Dan Dimitriu

Director Medical, Policlinici Bucuresti

S-a alăturat echipei noastre acum 11 ani în calitate de, ulterior, preluând coordonarea activității echipei „Medical Advisor”, dedicata activitatilor de ingrijire a abonatilor. Din 2012, colaborează cu Departamentul de Calitate si Siguranta a Pacientului, asigurându-se de respectarea fluxurilor medicale în policlinici la cele mai inalte standarde.

Pe parcursul acestor ani, a participat la dezvoltarea de servicii medicale oferite abonatilor, precum si la procesele de acreditare interne si internationale ale spitalelor din cadrul grupului, inclusiv acreditarile Joint Commission ale spitalelor Băneasa si Ponderas Academic Hospital.

Începand cu 2018, Dan este Directorul Medical al Policlinicilor REGINA MARIA din Bucuresti si membru al Consiliului Medical Consultativ de la nivelul Grupului Regina Maria. Din acest rol, este responsabil de gestionarea activitatior medicale din cadrul policlinicilor, de legătura dintre administrație și personalul medical, precum si de asigurarea celui mai inalt stadard de ingrijire medicala pentru pacienții policlinicilor REGINA MARIA, iar din luna mai/iunie 2021 preia functia de Director Medical al tuturor policlinicilor din cadrul grupului.

https://www.reginamaria.ro/medici/dr-dimitriu-dan