Prof. Univ. Dr. Constantin Ciuce

Director Medical, Spitalul REGINA MARIA Cluj

Prof. Univ. Dr. Constantin Ciuce este medic primar chirurgie generală și vasculară, specializat în chirurgia reconstructivă, chirurgia malformațiilor congenitale și patologia vasculară periferică, și, totodată, profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca.

Având în spate o experienta didactică și profesională semnificativă, dublată de experiența administrativă dobandită ca șef de secție și rector, Prof. Univ. Dr. Ciuce s-a alăturat echipei REGINA MARIA în anul 2018, în rolul de Director Medical al Spitalului REGINA MARIA Cluj.

Medic primar, cu dublă specializare în chirurgie generală și vasculară și o experiență clinică dobândită în peste 35 de ani de activitate chirurgicală, Prof. Univ. Dr. Constantin Ciuce a abordat de-a lungul carierei cazuri foarte dificile, operând pacienți cu afecțiuni digestive benigne și maligne, endocrine sau cu patologii vasculare arteriale.

Prof. Univ. Dr. Constantin Ciuce se bucură de o activitate intensă publicistică și editorială, în cercetare experimentală și clinică, find autor a peste 20 de publicații de specialitate și organizator a numeroase manifestări științifice și membru în societăți importante din țară și străinatate. De-a lungul carierei, meritele sale au fost recunoscute prin 14 premii și distincții, primite în țară și străinătate.

https://www.reginamaria.ro/medici/prof-univ-dr-ciuce-constantin