Prof. Univ. Dr. Florin Bîrsășteanu

Director Medical, Radiologie și Imagistică Medicală

Prof. Univ. Dr. Florin Bîrsășteanu este Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicala si Doctor în ştiinţe medicale, cu competențe în RMN, CT și Senologie.

Fondatorul Centrului de Radioimagistică Dr. Birsasteanu din Timisoara, s-a alăturat echipei REGINA MARIA în anul 2019, în urma integrării centrului în Rețea, unde, în prezent, îndeplinește rolul de lider medical al Diviziei Imagistică.

Supraspecializat în imagistica musculoscheletală, de-a lungul carierei sale, Prof. Univ. Dr. Florin Bîrsășteanu a efectuat numeroase investigații imagistice în arii precum Neuroradiologie sau Radiologie intervențională și musculoscheletală.

Pasionat de domeniul Imagisticii și Radiologiei, Prof. Univ. Dr. Florin Bîrsășteanu a efectuat numeroase schimburi de experiență şi participări la manifestări ştiinţifice, totodată, publicând 104 lucrări științifice în reviste interne şi internaţionale.

Totodată, este și cadru universitar-conferentiar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara.
Din 2007 până în prezent activează ca președinte al Societatii de Imagistică Musculoscheletală din România și membru în societăți de specialitate din România.

https://www.reginamaria.ro/medici/prof-dr-birsasteanu-florin