Prof. Dr. Petre Brătilă

Director Medical, Spitalul Euroclinic

Prof. Dr. Petre Bratilă este Medic Primar Obstetrică-Ginecologie, Medic Specialist Chirurgie Generală şi Doctor în Ştiinţe Medicale.

Cu o experienţă de peste 30 de ani în domeniu, Dr. Brătilă este o personalitate marcantă a ginecologiei româneşti, fiind, totodată, fondatorul şi preşedintele Societăţii Române de Uroginecologie înfiinţate acum mai bine de 20 de ani.

În egală masură, Prof. Dr. Bratilă este recunoscut pentru contribuţia remarcabilă la progresul chirurgiei oncoginecologice, fiind dintre puţinii medici specializaţi în efectuarea de tehnici de tratament conservator pentru cancerul de col uterin în stadii incipiente cu conservarea potenţialului reproductiv şi hormonal al femeii.

De-a lungul timpului, s-a implicat activ la organizarea de congrese, cursuri şi workshopuri cu tematică de uroginecologie pentru medicii rezidenţi şi specialişti.

Dl. Prof. Dr. Bratilă este autor şi co-autor al 8 cărţi de specialitate, a publicat 28 articole medicale în reviste de renume şi a participat cu 56 comunicări orale şi postere la numeroase congrese internaţionale şi naţionale.

Dl. Prof. Dr. Bratilă a obţinut competenţe în: Oncologie ginecologică, Colposcopie, Ecografie obstetricală şi ginecologică, Histeroscopie şi Laparoscopie ginecologică.

https://www.reginamaria.ro/medici/prof-univ-dr-bratila-petre-cornel