Spitalul Brasov

Centrul pentru tratamentul fibromului uterin si alte patologii
Siguranta pacientilor nostri are prioritate!

Toate persoanele care ajung in spitalele REGINA MARIA trec prin triajul epidemiologic. Triajul nu inseamna diagnosticare/ testare/ tratare a cazurilor suspecte.
Luam toate masurile pentru ca pacientii nostri sa fie in siguranta cand vin la medic.

Vizitarea pacientilor internati este complet restrictionata

Restrictia este valabila in conformitate cu decizia Autoritatilor Publice si a Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Descopera lucrurile importante la timp, nu la limita

Diagnosticat precoce, cancerul de san poate fi tratat

Sunt mama datorita medicilor din Spitalul REGINA MARIA Brasov
Diabetul zaharat tip 1 la sugar si copilul mic

O provocare de diagnostic pentru medicul pediatru

Si-a inceput viata luptand pentru fiecare respiratie

Un nou-nascut cu stare grava este salvat ca urmare a ingrijirii specializate in Sectia de Terapie Intensiva Neonatala din Campusul Medical Brasov

Un caz foarte rar

Fibrom uterin gigant la o tanara care isi doreste copii este tratat cu succes prin miomectomie

Histerectomia minim-invaziva

Este efectuata de rutina de catre medicii ginecologi din Campusul Medical Brasov

"Gratie eforturilor Retelei REGINA MARIA, noul spital din Brasov beneficiaza de personal cu instruire si experienta deosebita si de o dotare de exceptie, fiind pregatit sa ingrijeasca pacienti din toate categoriile de varsta si propusi pentru interventii chirurgicale variate, sectiei Obstetrica Ginecologie adaugandu-i-se din acest an sectia de chirurgie multidisciplinara.
In centrul preocuparilor noastre se afla pacientul caruia ne angajam sa-i gestionam impecabil, cu empatie, dedicare si profesionalism, interactiunea cu serviciile medicale, asigurandu-i cele mai bune conditii de tratament, siguranta si confort.
Suntem deschisi spre o colaborare multidisciplinara pentru ca medicina moderna este medicina de echipa, fiecare membru al echipei fiind un element esential in ecuatia complexa pe care o presupune ingrijirea unui pacient.
Experienta de peste 30 de ani in conducerea de sectii ATI mi-a intarit convingerea ca, alaturi de un proces continuu de invatare si perfectionare, organizarea si disciplina in activitatea medicala trebuie sa fie perfecte pentru ca in felul acesta nu lasam loc greselilor.
Prin felul in care ma raportez la pacient, prin modul in care il ascult cu atentie, ma straduiesc sa il inteleg si sa il transform din pacient intr-un partener informat in procesul de insanatosire. Si aceste convingeri sunt cele pe care le transmit intregii echipe." 
Dr. Luminita Cimpeanu, medic primar ATI, sef sectie, 
Director Medical

Sefi de sectii

Dr. Luminita Cimpeanu

Medic primar ATI, șef secție, Director medical
Dr. Luminita Cimpeanu

Dr. Ana Maria Dull

Obstetrica-ginecologie
Dr. Ana Maria Dull

You can move the map only by using two fingers.

Contact

Adresa:
Bd. Iuliu Maniu, nr. 49, Brasov
Telefon:
Telefon mobil: