Oncologie

Servicii medicale
Despre departament

Oncologia medicală tratează bolile maligne, cancerele solide, folosind medicamente și terapii specifice chimioterapie, imunoterapie, terapie țintită, hormonoterapie și este alături de chirurgia oncologică și radioterapie parte a ramurei medicale care are ca scop tratamentul si studiul cancerului. 

Servicii medicale
De ce sa ne alegi pe noi

Suntem responsabili și fideli valorilor și principiilor în care credem: grija autentică și respectul față de oameni. Pacientul este mereu în centrul preocupărilor noastre, scopul unic fiind ca acesta să primească servicii medicale la cel mai înalt standard și îngrijirea adecvată de care are nevoie, din partea unor medici dedicați, empatici și cu vastă experiență.

Servicii medicale
Investigatii

Traseul pacientului cu suspiciune de boala malignă este conceput în așa fel încât să obținem certitudinea unui diagnostic în cel mai scurt timp posibil, pentru că diagnosticul precis este pasul principal spre vindecare. Monitorizăm cu atenție evoluția pacientului pe parcursul terapiei, prin analize și investigații specifice.

Servicii medicale
Echipa medicala

Maladiile canceroase impun tratamente complexe, monitorizare atentă și adaptarea terapie la modul în care pacientul răspunde, iar în acest traseu, medicii oncologi sunt o componentă esențială a echipei multidisciplinare de îngrijire fiind cei care realizează integrarea soluțiilor terapeutice