De ce sa ne alegi pe noi

Deținem tehnologia și echipamentele necesare care fac posibilă diagnosticarea de certitudine, în cel mai scurt timp posibil. Planificăm riguros și coordonat prin toate investigațiile necesare de la cele imagistice, la biopsie și examenele de laborator anatomopatologice, inclusiv teste genetice, dacă acestea sunt necesare, și oferim servicii de diagnostic integrate, urmărind cu prioritate interesul pacientului.

  • Înțelegem impactul psihologic pe care-l au afecțiunile maligne asupra pacientului și familiei sale, astfel că abordăm fiecare caz în parte personalizat și ne adaptăm nevoilor. 
  • Ne dedicăm pacientului cu empatie și profesionalism. 
  • Considerăm comunicarea cu pacientul și familia acestuia baza unei relații de încredere, care are ca scop comun redobândirea stării de bine și a sănătății. 
  • Suntem conștienți de nevoia suportului emoțional pentru pacienții cu diagnostice oncologice și avem resursele necesare pentru a le oferi toată susținerea necesară. 

Tratăm fiecare pacient personalizat și stabilim, în urma analizei amănunțite a dosarului medical  în echipa multidisciplinară care formează Tumor Board cea mai bună strategie terapeutică, pe baza celor mai moderne și eficiente ghiduri de tratament, continuu actualizate. 

Terapia medicamentoasă, indiferent de tipul ei sau de etapa de tratament în care se află pacientul se face sub strictă supraveghere medicală, în condiții de spitalizare de zi, într-un spațiu dotat corespunzător, care menține o ambianță primitoare, optimistă. Asistenți medicali empatici și foarte bine pregătiți oferă suport continuu pacienților în cursul tratamentului. 

Prin metode minim invazive, sigure și fără riscuri, inserăm pacienților dispozitive implantabile pentru acces venos (camera implantabila de chimioterapie), care fac administrarea tratamentului de chimioterapie mai confortabilă pentru acesta.

Dispunem de: 

  • 5 fotolii de chimioterapie;
  • un salon cu două paturi, în regim de spitalizare de zi.