Afla care este contributia ta pentru serviciile de spitalizare continua

Contributia personala este diferenta dintre tariful integral practicat de spital pentru rezolvarea cazului medical si suma decontata de CNAS pentru serviciile spitalicesti ce urmeaza sa fie acordate pacientului.

Pentru pacienti, contributia personala reprezinta o largire a accesului la servicii medicale moderne si de calitate, putand oferi acces la noi tipuri de interventii chirurgicale nedecontate pana acum, precum si o mai buna claritate asupra costurilor.

In acest moment, contributia personala se aplica exclusiv serviciilor de spitalizare continua. Calculeaza-ti acum contributia ta!

Contributia personala afisata corespunde unei interventii chirurgicale standard, fara complicatii, pentru un pacient fara alte afectiuni, realizata de un chirurg declarat in contractul spitalului cu Casa de Asigurari de Sanatate. In functie de chirurgul care efectueaza interventia si de complexitatea finala a cazului medical, valoarea contributiei personale se poate modifica. Va rugam sa solicitati o oferta din spital pentru calculul exact al valorii contributiei personale.

Calculator contributie personala

Alege spitalul si tipul de interventie pentru a vedea exact cat este contributia ta