Despre Spitalul REGINA MARIA Brasov

Spitalul Regina Maria Brasov gazduieste echipe multidisciplinare, in cadrul carora colaboreaza chirurgi cu experiente si competente deosebite in specialitatile: neurochirurgie, ortopedie, ORL, urologie, chirurgie generala, chirurgie ginecologica. Impreuna cu echipa de anestezie si terapie intensiva, medicii sunt pregatiti sa efectueze interventii chirurgicale variate si complexe, ingrijirea pacientilor fiind completata de o gama variata de servicii medicale asigurate de catre personalul specializat. In plus, Spitalul Regina Maria Brasov dispune de 6 linii de de garda, maternitate, Centru de Imagistica si un Laborator performant cu linie automata Siemens si program non stop.


Spitalul Regina Maria Brasov este singura unitate medicala din Brasov care face parte dintr-o retea de servicii medicale private cu 12 acreditari internationale, statut ce ofera echipelor medicale posibilitatea de a lucra multidisciplinar, la standarde de siguranta impuse la nivel international.

"Gratie eforturilor Retelei REGINA MARIA, noul spital din Brasov beneficiaza de personal cu instruire si experienta deosebita si de o dotare de exceptie, fiind pregatit sa ingrijeasca pacienti din toate categoriile de varsta si propusi pentru interventii chirurgicale variate, sectiei obstetrica ginecologie adaugandu-i-se din acest an sectia de chirurgie multidisciplinara.
In centrul preocuparilor noastre se afla pacientul caruia ne angajam sa-i gestionam impecabil, cu empatie, dedicare si profesionalism, interactiunea cu serviciile medicale, asigurandu-i cele mai bune conditii de tratament, siguranta si confort.

Suntem deschisi spre o colaborare multidisciplinara pentru ca medicina moderna este medicina de echipa, fiecare membru al echipei fiind un element esential in ecuatia complexa pe care o presupune ingrijirea unui pacient.
Experienta de peste 30 de ani in conducerea de sectii ATI mi-a intarit convingerea ca, alaturi de un proces continuu de invatare si perfectionare, organizarea si disciplina in activitatea medicala trebuie sa fie perfecte pentru ca in felul acesta nu lasam loc greselilor.
Prin felul in care ma raportez la pacient, prin modul in care il ascult cu atentie, ma straduiesc sa il inteleg si sa il transform din pacient intr-un partener informat in procesul de insanatosire. Si aceste convingeri sunt cele pe care le transmit intregii echipe."

Dr. Luminita Cimpeanu, medic primar ATI, sef sectie
Director Medical

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.