Anestezie si Terapie Intensiva (ATI)

Servicii medicale
Servicii ATI la standarde ridicate

Medicii nostri ATI folosesc cele mai avansate si sigure tehnici de anestezie, care contribuie la oferirea unor servicii complete si in conditii de siguranta pacientului atat inainte, in timpul, cat si dupa realizarea interventiilor chirurgicale.

Servicii medicale
Linie de garda ATI, deschisa 24/24

Pacientii au la dispozitie o linie de garda ATI care functioneaza 24/24 si care este deservita de specialisti bine pregatiti, alerti si eficienti.

Servicii medicale
Consult preanestezic amanuntit

Fiecare interventie chirurgicala este precedata de o discutie detaliata intre pacient si medicul ATI-ist privind istoricul medical si preferintele in materie de tipurile de anestezie.

Servicii medicale
Efectuam toate tipuri de anestezie

Echipa noastra de medici ATI are pregatirea necesara pentru a realiza tehnici complexe de anestezie si terapie intensiva perioperatorie.

Servicii medicale
In permanenta langa pacient

Membrii echipei ATI sunt alaturi de pacient inclusiv dupa realizarea interventiei chirurgicale, monitorizand cu grija trezirea postanestezica si disparitia efectelor reziduale ale anesteziei, intervenind prompt ori de cate ori este nevoie.

Servicii medicale
Echipa medicala atenta si empatica

Echipa noastra, formata din medici si asistenti medicali specializati, este coloana vertebrala a spitalului nostru, iar oamenii care fac parte din ea, pe langa faptul ca sunt deosebit de bine pregatiti profesional, sunt si foarte inimosi.