Supraveghere postanestezica

In functie de complexitatea interventiei chirurgicale efectuate, precum si de fragilitatea starii pacientului (corelata cu problemele medicale asociate, varsta, etc.), poate fi necesara stationarea pacientului in serviciile de Supraveghere Postanestezica, Terapie Intermediara si Ingrijire Postoperatorie sau Terapie Intensiva un numar variabil de ore (uneori zile).

Echipa noastra de medici si asistenti ATI dedicati pune in aplicare cu profesionalism toate gesturile de monitorizare si tratament necesare pentru a ajuta vindecarea bolnavului. Dispunem de aparatura complexa care permite monitorizarea invaziva si exhaustiva a statusului hemodinamic al pacientului, asistarea respiratorie a pacientilor cu diferite grade de disfunctie respiratorie, administrarea analgeziei in mod continuu sau la solicitarea pacientului.

In Terapie Intensiva, personalul medical este in permanenta langa pacient si ii monitorizeaza cu grija trezirea postanestezica sau disparitia efectelor reziduale ale anesteziei regionale, functiile vitale, nivelul de durere perceput de bolnav, intervenind prompt ori de cate ori este necesar sau pacientul semnaleaza o problema.

Din grija fata de pacientii nostri si respect profund pentru desfasurarea actului medical in deplina siguranta, fiecare membru al echipei ATI respecta cu rigurozitate procedurile de profilaxie a infectiilor asociate actului medical, se asigura ca sunt aplicate impecabil normele de igiena, iar fiecarui pacient i se dedica o echipa calificata alcatuita din asistenti specializati, infirmieri si brancardieri coordonati de medicul specialist ATI.