Dr. Daniela Godoroja

Sef Sectie ATI, Ponderas Academic Hospital

Dr. Daniela Godoroja este Medic Primar Anestezie și Terapie Intensivă și Doctor în Științe Medicale, cu competență în bronhoscopie. În cadrul echipei noastre, Dr. Dana Safta îndeplinește rolul de Sef al Secției de ATI, din cadrul Ponderas Academic Hospital, fiind unul dintre primii anesteziști pentru Chirurgia Bariatrică.

De-a lungul carierei, a acumulat o experiență vastă în arii precum anestezia si terapia intensiva a pacientilor obezi, anestezia locoregionala epidurala si spinala și ecografia in anestezie si terapie intensiva, desfăsurându-si activitatea și în străinătate, ca Specialist Asociat in Anestezie Terapie Intensiva in 3 spitale din Anglia.

Experienta sa profesională s-a reflectat și in organizarea de cursuri de specialitate pentru anestezisti, fiind și asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Se remarcă și în activitatea publicistică, lansând peste 40 de lucrări științifice, în prezent, fiind editor pentru website-ul si newsletter-ul Societații Europene pentru Tratamentul Perioperator al Pacientilor Obezitate.

https://www.reginamaria.ro/medici/dr-godoroja-daniela