Prof. Univ. Dr. Olga Simionescu - opinie secundara pentru cazuri dificile de dermatologie la adulti si copii, colaborare cu grupul TOP - DERM

Prof. Univ. Dr. Olga Simionescu  - opinie secundara pentru cazuri dificile de dermatologie la adulti si copii, colaborare cu grupul TOP - DERM

Profesor Universitar Doctor Olga Simionescu conduce de 8 ani Clinica I Dermatologie a Spitalului Colentina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti.

Clinician experimentat, in aproape 25 de ani de practica a examinat, studiat, operat peste 20000 pacienti, unele cazuri dificile, de a doua opinie.

Dermato-venerolog, Prof. Univ. Dr. Olga Simionescu abordeaza in practica de zi cu zi patologia oncologica dermatologica, bolile de tesut conjunctiv, infectiile cu transmitere sexuala, dermatozele inflamatorii, onicodistrofiile, acneea si patologia pediatrica.

Conducator de Doctorat si Sef de Disciplina, Prof. Dr. Olga Simionescu a indrumat de aproape 25 de ani serii de studenti, medici rezidenti si specialisti in dermatologie, teze de licenta si de Doctorat in Dermatologie.

Lucrarile stiintifice publicate in jurnale de prestigiu din SUA si Europa pot fi accesate la https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=simionescu+o

Ariile de expertiza in care Profesor Simionescu  are cele mai multe publicatii internationale in sistem ISI (avand un indice Hirsch de  7 in aprilie 2018) precum si in textbookuri internationale de prestigiu, sunt cele din domeniul melanomului cutanat si al cancerului de piele, al dermatoscopiei si psoriazisului. (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=simionescu+o)

Profesor Doctor Olga  Simionescu va sustine prin  colaborarea dintre grupul  TOP-DERM (al carui proprietar este) si Regina Maria serviciul de second opinion in cazuri dificile, telemedicina si program operator, precum si sesiunea de cursuri care a inceput in 2017, avand  anul acesta tematica: 

  •  Dermatoscopie practica: 200 de cazuri interactive
  •  Update in leziunile melanocitice: a mai trecut un an.
  •  Psoriazisul in 2018: despre fascinatia moleculei CW6 si nu numai.