Centrul de Excelenta in Chirurgia Obezitatii

Singurul Centru de Excelenta in Chirurgie Metabolica si Bariatrica din Europa de Est, avand dubla acreditare internationala: europeana si americana

8700 interventii bariatrice
2 acreditari internationale
15 ani de experienta

Certificările pentru Centrul de Excelență în Chirurgia Batriatrică și Metabolică au fost acordate pe baza mai multor criterii: expertiza personalului medical, numarul de cazuri tratate, istoricul pacienților si dotarile spitalului ce asigura circuite dedicate pacientului bariatric pentru investigatii, tratament si urmarire.

Peste 8.000 de pacienți au fost tratați cu succes de obezitate de echipa Ponderas. 80% dintre ei s-au prezentat cu afecțiuni asociate, cum ar fi diabetul zaharat de tip 2, care s-au ameliorat până la vindecare în urma operației.

ACREDITARI INTERNATIONALE

 

Surgical Review Corporation (SOEMBS)

Acreditare obtinuta in mai 2014 dupa un proces amplu de auditare atat a spitalului, cat si a echipei medicale, efectuat de catre o echipa de specialisti din SUA, coordonata de Phd. Neil Hutcher, Chief Medical Officer in cadrul Surgical Review Corporation din North Carolina, USA.
Dr. Catalin Copaescu – Chirurg de Excelenta in chirurgie metabolica si bariatrica
Centru de Excelenta in Chirurgia Metabolica si Bariatrica – superior patient care

 

European Accreditation Council for Bariatric Surgery (EAC-BS)

Acreditat in septembrie 2011 conform reglementarilor IFSO care au ca obiectiv optimizarea tratamentului pacientilor care sufera de obezitate severa si tratamentul pacientilor care sufera de boli metabolice.
Catalin Copaescu, Medic Primar Chirurgie Generala, Doctor in Stiinte Medicale
Operatii bariatrice efectuate: 8700

Calculeaza-ti indicele de masa corporala

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Programul Pacientului Metabolic

Evaluarea preoperatorie
Un set de analize si investigatii efectuate într-o singură zi: analize sanguine, examene de imagistică medicală, si consultaţii.
Seminarul de obezitate
O sesiune complexă de informare în care vei primi primul diagnostic și primele indicații medicale de la medicii noștri cu cea mai vastă experiență.
Interventia chirurgicala
Intervenția optimă pentru tine, aleasă după evaluarea preoperatorie, va fi una dintre următoarele: gastric sleeve, gastric bypass, plicatura gastrică, gastric banding, sau diversia biliopancreatică. 
Monitorizarea postoperatorie
Rezultatele imediate ale vindecării chirurgicale, starea de sănătate și evoluția ta vor fi monitorizate prin controale periodice, pe parcursul primului an, continuând apoi cu evaluări anuale.
Planul de nutritie
Meniul tău personalizat va fi monitorizat constant de specialiștii noștri, așa încât vindecarea să fie ușoară și să obții rezultate maxime în urma intervenției, menținându-ți starea de sănătate optimă.

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

 

"Îmi doresc mai mult decât orice să mă pot bucura alături de Maia de anii copilariei ei, să pot alerga alături de ea, sa mergem pe bicicletă împreună, să facem toate acele lucruri de care să ne aducem aminte peste ani."*  - Teo Trandafir    

*Rezultatele finale pot varia de la un pacient la altul in functie de starea de sanatate a fiecaruia, toti acesti parametri se vor discuta cu medicul curant inainte si după operatie.