Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Sfaturi pentru zilele petrecute la festival

Oricat ai fi de captivat de filmele din program, nu uita sa te mentii sanatos. Doar astfel, perioada petrecuta la festival va fi o experienta completa. Iata cateva sfaturi:

  • Ai grija sa te hidratezi! Stim ca la festival se bea multa bere, dar tot apa este cea mai buna. Ia mereu cu tine o sticla cu apa. Ca sa te mentii hidratat, bea zilnic 40 ml de apa pentru fiecare kilogram pe care il ai. 40 de ml inseamna 3 linguri. Hai ca nu-i chiar asa mult! Nu uita ca hidratarea optima inseamna sanatate.
  • Incalta-te comod ca sa poti ajunge la timp la toate proiectiile festivalului. Mersul pe jos face piciorul frumos!
  • Oricat de foame ti-ar fi, nu uita sa-ti cureti mainile inainte de masa. Spalarea corecta a mainilor ar trebui sa respecte regula 20-10: 20 de secunde de spalare cu sapun si 10 secunde de clatire. Pe perioada festivalului, ar fi bine sa ai la tine un gel dezinfectant pentru maini sau un pachet de servetele umede, pentru un refresh rapid.
  • Iubesti popcornul? Atunci e bine sa stii ca o punga medie de popcorn contine aproximativ jumatate din necesarul zilnic de calorii. Consuma-l cu moderatie.
  • Un film bun te scapa de stres. Inchide telefonul mobil si lasa grijile deoparte!

Sa speram ca nu ai nevoie de noi pe perioada TIFF. Dar, daca iti creste tensiunea de la prea multe filme bune, ne gasesti prin zona pentru un consult de rutina.