Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

După 3 ani de infertilitate, așteptăm o fetiță

"După 3 ani de infertilitate, de așteptări și frământări, minunea s-a produs! Și asta numai datorită doamnei doctor Diana Cocei și a colectivului minunat al clinicii Columna. De la prima consultație am fost întâmpinați cu optimism și profesionalism. Atât clinica cât și personalul ne-au insuflat încredere că am ales cea mai bună opțiune. Deși eram pregătiți pentru orice: timpi lungi de așteptare, decalare a programărilor, amânări sau chiar anulări, nu a fost niciodată cazul. Programările au fost mereu respectate. Și am fost extrem de mulțumiți de fiecare consultație. Doamna doctor Cocei ne-a răspuns cu răbdare la orice întrebare, ne-a explicat procedurile, pas cu pas, necesitatea efectuării analizelor, dar și costurile, încă de la început. Pentru a nu fi luați pe nepregătite. Am știut întotdeauna că ne va explica în amănunt, iar asta ne-a liniștit. Privind în urmă, ne dăm seama de faptul că toată procedura FIV pentru noi a fost mai ușor de suportat fiindcă am avut tot spijinul doamnei doctor și a doamnei asistente Simona Burlacu, care ne-a răspuns întotdeauna cu promptitudine la orice mesaj sau telefon.

A fost o perioada stresantă pentru noi, din punct de vedere financiar, moral, dar și fizic, însă ne-a ajutat nespus optimismul doamnei doctor Diana Cocei care este nu numai un medic excepțional, embriolog senior, cât și o persoană caldă și empatică. Ne-a spus mereu să avem încredere în embrionul nostru, iar acum suntem în așteptarea venirii pe lume a unei fetițe. Nu avem cuvinte suficient de frumoase pentru a descrie toată experiența noastră. Dar îi mulțumim din suflet pentru minunea din viața noastră, care altfel nu ar fi existat!"

Andreea, Tarek și Ais

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.