Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Clinica în care SE POATE!

Când dorința de a deveni părinte începe să încolțească în sufletul tău, te gândești că e doar un pas simplu până la un test de sarcină pozitiv. Iată că se întâmplă însă să te lovești de mici probleme medicale. În cazul meu, a durat 5 ani să le rezolvăm. Am mers pe diverse scheme de tratament și vizite la medici, până când, datorită unei recomandări către Clinica Columna, toate aceste probleme au luat sfârșit. M-am simțit optimistă din prima clipă, când am avut programare la doamna doctor Cocei Diana, un profesionist mai mult decât desăvârșit, o doamnă cum rar am întâlnit, cu zâmbetul pe buze, cu încrederea că stă în puterea ei să ne ajute să ne rezolvăm problema medicală. După doar câteva vizite am hotărât împreună că e momentul să începem procedura FIV. Și așa a fost. Cu o determinare de fier, a zis “ACUM începem”.

După protocolul urmat, am ajuns la primul embriotransfer. Am așteptat cu o nerăbdare ce nu se poate descrie în cuvinte confirmarea BHCG. Iată că a fost pozitivă… deci, sarcină confirmată. Bucuria în acel moment a încununat toate eforturile de până atunci, bucurie împlinită doar cu ajutorul Clinicii Columna, a doctorului Cocei și a întregii echipe din jurul ei, care știu să transmită că “DA, SE POATE”. Columna este un loc în care, de când pășești, simți profesionalismul și dăruirea tuturor cadrelor medicale. Am născut o fetiță minunată, sănătoasă, care are aproape 3 ani. Gândul de a-i oferi un partener de joacă a încolțit în sufletul meu.

 Iată că am mers pe alt embriotransfer și, din nou, sarcină confirmată! Când m-a văzut acum la hotarârea de a mai avea un bebe, doamna doctor Cocei mi-a transmis același sentiment pozitiv , același entuziasm ca și prima dată. Calitatea medicală este la standarde cum nu credeam că există în România. Deci, “DA, SE POATE!”.

N.C.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.