De se sa alegi protezarea de sold in Regina Maria?

Medicii chirurgi ortopezi din toate cele 6 spitale REGINA MARIA in care este disponibila interventia de inlocuire a soldului au vasta experienta in protezarea totala de sold, atat prin chirurgie deschisa, cat si prin abord laparoscopic, minim-invaziv.

De asemenea, in 4 dintre spitalele noastre – Ponderas Academic Hospital, Spitalul Euroclinic, Spitalul Brasov si Spitalul Premiere poti beneficia de decontarea interventiei de inlocuire a soldului prin CAS, ceea ce inseamna costuri reduse pentru pacient.

Protezarea de sold in Ponderas Academic Hospital

In Ponderas Academic Hospital exista primul si singurul Centru de Excelenta in Chirurgia Ortopedica din Romania. ceea ce inseamna ca pacientii au acces la circuite de siguranta medicala acreditate international, tehnologie de ultima generatie si de medici cu o cazuistica impresionanta. De asemenea, pacientii sunt tratati de echipe multidisciplinare, care evalueaza fiecare caz pentru a stabili impreuna diagnosticul, planul de tratament si planul de monitorizare.

Medicii chirurgi ortopezi din Ponderas Academic Hospital pot realiza protezarea totala de sold prin chirurgie robotica, folosind tehnologia revolutionara Mako, ce permite medicilor chirurgi sa realizeze proteze personalizate pe anatomia fiecarui pacient. Robotul Mako permite chirurgului ortoped sa stabileasca inainte de interventie un plan clar si sigur de pozitionare a implantului, iar in timpul operatiei sa efectueze ajustarile necesare, cu un nivel ridicat de precizie si predictibilitate. Postoperator, marele avantaj al tehnologiei Mako este o perioada de recuperare mult mai usoara si mai rapida.

Interventia de inlocuire a soldului se deconteaza prin CAS, prin Programul national de protezare.

Afla mai multe

Protezarea de sold in Spitalul Euroclinic

In Spitalul Euroclinic, pacientii au acces la o echipa de medici ortopezi, specializati in tehnicile minim-invazive de protezare a soldului. Interventia se poate realiza si prin chirurgie clasica, deschisa, in cazurile in care abordarea laparoscopica, minim-invaziva nu este posibila, fie din cauza afectarii severe a articulatiei soldului, fie din alte cauze.

Dr. Robert Apostolescu foloseste pentru toate interventiile de artroplastie a soldului un soft special care, pe baza radiografiei digitale, ofera informatii valoroase despre marimea cupei femurale, pozitionarea protezei si modul in care trebuie puse componentele, astfel incat picioarele sa fie egale. Acest soft creste foarte mult rata de succes a interventiei, atat in ceea ce priveste pozitionarea protezei si reducerea riscului de infectiei, cat si functionalitatea si rata de succes in obtinerea egalitatii membrelor.

Interventia de inlocuire a soldului se deconteaza prin CAS, prin Programul national de protezare.

Afla mai multe

Protezarea de sold in Spitalul Premiere

In Spitalul Premiere, pacientii au acces la o echipa de medici ortopezi bine pregatita in inlocuirea articulatiei soldului, condusa de renumitul prof. univ. dr. Radu Prejbeanu, membru recunoscut la nivel international al unor prestigioase asociatii si societati profesionale (ESSKA, AAOS, ISAKOS, AGA, EFORT), fost presedinte al Societatii Romane de Ortopedie și Traumatologie (SOROT).

Prof. univ. dr. Radu Prejbeanu si echipa de specialisti a Spitalului Premiere au o experienta vasta in tratarea afectiunilor la nivelul soldului cu cele mai noi tehnici si implanturi, efectuand in ultimii 20 de ani peste 4000 de endoprotezari.

Interventia de inlocuire a soldului se deconteaza prin CAS, prin Programul national de protezare.

Afla mai multe

Protezarea in Spitalul Cluj

Interventiile de inlocuire a soldului din Spitalul REGINA MARIA Cluj se realizeaza atat prin chirurgie calsica, deschisa, cat si prin cele mai noi si moderne tehnici minim-invazive. De exemplu, dr. Adyb Khal, medic cu vasta experienta in domeniu, realizeaza operatia de inlocuire a soldului printr-o tehnica deosebita, pe caile de abord anterioare, care reprezinta o adevarata provocare si de aceea timpul de interventie este mai lung, adica 120-150 de minute.

In cazul interventiilor minim-invazive, medicii chirurgi ortopezi din Cluj folosesc proteze care au o tija femurala numita “in banana” care asigura un suport metafizar.

Afla mai multe

Protezarea de sold in Spitalul Brasov

Medicii ortopezi din Spitalul REGINA MARIA Brasov efectueaza artroplastii de sold cu ajutorul tehnologiei medicale de ultima generatie, prin care interventiile chirurgicale se pot efectua fara sectionarea musculaturii, tendoanelor si ligamentelor din jurul soldului, iar durerea dupa operatie este mult mai scazuta. De asemenea, in Spitalul din Brasov se folosesc si tehnici minim-invazive, ceea ce inseamna ca inciziile sunt mai mici iar lezarea musculara este minima.

Interventia de inlocuire a soldului se deconteaza prin CAS, prin Programul national de protezare.

Afla mai multe

Protezarea de sold in Spitalul Puls

Medicii ortopezi din Spitalul Puls realizeaza interventii de protezare a soldului atat prin chirurgie clasica, deschisa, cat si prin tehnici minim-invazive. In ceea ce priveste operatiile de inlocuire a soldului prin chirurgie deschisa, pot fi realizate si tehnici de abord modificate/ lateral care nu implica sectionarea musculaturii (muscle split).

Bineinteles, tehnicile minim-invazive de inlocuire a soldului aduc numeroase beneficii pacientilor, si anume spitalizare redusa (4 nopti postoperator) si mobilizare rapida a pacientului - la 24 de ore pacientul este mobilizat si poate face primii pasi cu ajutorul unui cadru de mers.

Afla mai multe

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.