Endoprotezare

De cele mai multe ori, articulatiile se distrug fara o cauza anume (cunoscuta de bolnav), dar uneori degradarea apare in urma unor traumatisme, cresterii in greutate sau pe fondul unor boli sistematice, precum reumatismul, sau in urma unor afectiuni din copilarie.

Cum se manifesta:

  • durerea matinala, la mers urcat si coborat scari, efort
  • deformarea articulatiei si mersul dificil, pana la folosirea carjei
  • evolutia este pregresiva.

Trebuie precizat ca nu toti pacientii necesita acest tip de operatie de la inceput. Tocmai de aceea, echipa Première analizeaza cu atentie fiecare caz in parte si recomanda tratament individualizat atat ca procedura terapeutica, cat si in caz de interventie chirurgicala ca tip de implant folosit.

Ce inseamna vindecarea dupa tratament?

Pacientul poate sa revina la o calitate a vietii comparabila cu cea dinanintea aparitiei bolii: viata cotidiana normala - acasa, la serviciu.

Cum facem noi:

Succesul unei endoprotezari  este determinat de 3 factori majori: indicatie corecta, tehnica chirurgicala impecabila si implant adecvat pentru tipul de artroza si de pacient. La acestea putem adauga si necesitatea ca pacientii sa faca o recuperare adecvata.
Echipa de specialisti condusa de Prof. Dr. Radu Prejbeanu  din spitalul Premiere asigura calitatea acestui proces.

Pentru o recuperare rapida  si fara dureri in Spitalul Premiere se folosesc tehnici minim invazive si masuri terapeutice combinate ce permit pacientilor sa fie reintegrati in familie si societate rapid dupa o astfel de interventie. Conceptul de -Fast Track- (internare/operatie/externare in 24 ore) devine din ce in ce mai dorit si utilizat

Interventii de endoprotezare, efectuate si recomandate in functie de afectiunile pacientului:

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.