Recuperarea dupa protezarea de sold

Perioada de recuperare dupa o interventie de inlocuire a soldului variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi tipul de abordare aleasa, gradul de degradare a articulatiilor, varsta, nivelul de activitate al fiecarei persoane in parte.

Fiecare pacient este consultat inca din spital de un kinetoterapeut, care ii explica ce exercitii usoare poate face in spital, dar si acasa pentru a consolida muschii soldului. Se recomanda participarea la un program de exercitii fizice conceput de un kinetoterapeut pentru a ajuta pacientii sa-si imbunatateasca mobilitatea si functionalitatea articulatiei soldului.

De obicei, pacientii isi pot relua complet activitatile obisnuite in decurs de aproximativ 6 saptamani. Cu toate acestea, fiecare persoana se recupereaza diferit, astfel ca este de preferat ca pacientul sa discute cu medicul curant sau cu kinetoterapeutul despre cand momentul revenirii la activitatile obisnuite.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.