O echipă unică de chirurgie ortopedică robotică

Află povestea noastră

Echipa noastră

Dr. Vlad Predescu

Singurul Chirurg de Excelență în Chirurgie Ortopedică Robotică din România

Mako

Singurul robot de chirurgie ortopedică pentru proteze personalizate de șold și genunchi din Europa  Centrală și de Est

Principalele avantaje ale chirurgiei robotice ortopedice

Chirurgie de excelență în Ponderas Academic Hospital

Articole medicale

Întrebări frecvente

Nu. Mako nu efectuează intervenția chirurgicală, nu poate lua decizii de unul singur și se poate mișca, doar ghidat de chirurg. Robotul este un sistem de tip braț computerizat asistat mecanic, care ajută chirurgul ortoped în planificarea și realizarea intervenției, oferind: date extrem de precise, manevrabilitate suplimentară și posibile ajustări la planul pre-operator, chiar în timpul intervenției.
Am putea spune că Mako este mâna dreaptă a chirurgului, un „asistent” de încredere. 

În prezent, este cea mai sigură si mai precisă intervenție de acest tip din lume. Cu ajutorul tehnologiei Mako, putem realiza un implant de proteză pentru șold și genunchi personalizată pe anatomia fiecărui pacient. Ceea ce asigură un rezultat de necontestat: post operator, pacietul aproape că nu simte că are o proteză!

Prima intervenție cu ajutorul tehnologiei Mako a fost efectuată în iunie 2006.

Durata de viață a unui implant de proteză variază în funcție de tipul de activitate postoperatorie si stilul de viață al fiecărui pacient. Medicul dumneavoastră vă poate sfătui cel mai bine despre cum vă puteți întreține implantul cât mai mult timp (tipul de activități fizice permise și gradul lor de intensitate, regimul alimentar recomandat pentru menținerea unei greutăți optime, etc).

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.