Chirurgie Robotică Ortopedică - Implantarea personalizată a protezelor de șold și genunchi

Utilizând aplicații de ultimă generație (Mako Total Hip și Mako Total Knee), revoluționara tehnologie Mako schimbă cu totul modul în care sunt efectuate intervențiile chirurgicale pentru implanturi de proteze de șold sau genunchi. Folosind un model 3D virtual, Mako permite medicilor chirurgi să realizeze proteze personalizate pe anatomia fiecărui pacient. Astfel, există un plan clar și sigur pentru modul în care chirurgul va poziționa implantul, înainte de a intra în sala de operație.
În timpul operației, asistat de brațul robotic, medicul chirurg poate realiza intervenția și poate efectua ajustările necesare, la un nivel ridicat de precizie și predictibilitate.
Postoperator, pacienții care aleg intervenția cu ajutorul tehnologiei Mako au parte de o recuperare mult mai ușoară și mai rapidă.

Implantarea personalizată a protezei de șold, cu tehnologia Mako Total Hip

Este o opțiune de tratament pentru pacienții care suferă de boala degenerativă a articulației șoldului. În timpul operației, chirurgul ghidează brațul robotic pentru a poziționa implantul conform planului chirurgical personalizat.
Conform studiilor, înlocuirea totală a șoldului prin tehnologia Mako este de 4 ori mai precisă și reproductibilă decât procedurile manuale de înlocuire totală a șoldului.

Implantareapersonalizată a protezei de genunchi, cu tehnologia Mako Total Knee

Este o opțiune de tratament pentru pacienții care suferă de osteoartrită sau artrită reumatoidă. Înlocuirea totală a suprafeței articulare a genunchiului este o procedură chirurgicală în care o articulație bolnavă sau deteriorată este înlocuită cu o articulație artificială, numită implant. Fabricat din aliaje metalice și materiale plastice de înaltă calitate (pentru a se potrivi mai bine funcției oaselor și respectiv a cartilajului), implantul este conceput pentru a se comporta ca o articulație sănătoasă.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.