Ortopedie si traumatologie

Tratament minim-invaziv al fracturilor

Incizii mici. Sangerare redusa. Recuperare rapida. Reluarea rapida a activitatilor zilnice.

Artroscopia - noi orizonturi in tratamentul articulatiilor

Procedura foloseste camere si echipamente speciale pentru vizualizarea, diagnosticarea si tratarea problemelor din interiorul articulatiilor.

Dr. Adrian Blesneac

Medic primar Ortopedie si Traumatologie

Compenetente in chirurgia astroscopica si traumatologie

Ortopedia si Traumatologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul, tratamentul si prevenirea leziunilor si bolilor sistemului musculo-scheletic. Acest sistem complex include oasele, articulatiile, ligamentele, tendoanele, muschii si nervii. Medicii ortopezi se concentreaza pe ingrijirea pacientilor cu deformari scheletice - tulburari ale oaselor, articulatiilor, muschilor, ligamentelor, tendoanelor, nervilor si ale pielii.

Ortopedia si traumatologia se numara printre specialitatile medicale chirurgicale si majoritatea medicilor ortopezi fac si interventii chirurgicale de corectare a diferitelor deformari scheletice. Multi dintre ei sunt specializati in anumite arii, cum ar fi piciorul si glezna, coloana vertebrala, umarul, mana, soldul sau genunchiul. De asemenea, pot alege sa se concentreze pe domenii specifice precum ortopedia pediatrica sau medicina sportiva.

In mod obisnuit, gestionarea cazurilor si afectiunilor non-chirurgicale ocupa aproximativ 50% din practica medicului ortoped. Interventia chirurgicala este necesara pentru a restabili functia pierduta in urma diferitelor accidente sau ca urmare a afectiunilor oaselor, articulatiilor, muschilor, tendoanelor, ligamentelor, nervilor sau pielii. Pe langa diagnostic si tratament, medicul ortoped face si recomandari legate de recuperarea medicala – exercitii fizice, fizioterapie, kinetoterapie, etc.

De ce sa ne alegi pe noi?

  • Avem medici cu o vasta experienta in reconstructiile ligamentare artroscopice

  • Dispunem de un centru de imagistica ultramodern

  • Interventiile chirurgicale sunt realizate intr-un mediu sigur - blocul operator include si compartiment de sterilizare

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Contact

Adresa:
Strada Gheorghe Marinescu Nr. 4
Telefon:
Telefon mobil: