Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Știinta și credința fac minuni împreună!

În urmă cu opt ani, pe 7 ianuarie, s-a născut fiul nostru, conceput cu ajutorul echipei Columna. După 6 ani și 7 inseminări, am avut norocul să obținem încă de la prima încercare de FIV o sarcină.

Domnul doctor Niculescu a fost esențial în acest proces. Dedicația și pasiunea lui pentru misterele reproducerii umane dar și credința lui într-o putere superioară s-au împletit minunat și ne-au dat putere să continuăm.

Doamna Dăscălescu, embriologul nostru, a fost de asemenea o maiastră, dovada fiul nostru rupt din poveștile cu Feți Frumoși. Eric este un foarte bun sportiv, înoată de la 2 ani și merge la concursuri, cântă minunat la pian și adoră să exerseze, este un copil bun la suflet, empatic, vesel și gata oricând de nebunii.

Multumim întregii echipe Columna pentru experiența impecabilă și susținerea într-un moment extrem de delicat și de important. Le dorim multă forța și altor cupluri care merg pe acest drum greu. Curaj! Suntem mulți cei care am simțit că ni se clatină speranța și acum ne bucurăm în fiecare zi de copiii noștri!

Laura L.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.