Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Endoscopia digestiva superioara

Endoscopia digestiva superioara este procedura prin care este examinat sistemul digestiv, cu ajutorul unei mini camere video, aflate la capatul unui tub lung flexibil. Specialistul gastroenteorolog utilizeaza endoscopia pentru a diagnostica si/sau pentru a trata afectiuni ale esofagului, stomacului si duodenului.

Endoscopia digestiva superioara se realizeaza la nivelul tractului gastrointestinal superior (esofag, stomac si prima parte a intestinului subtire).Pentru aceasta procedura, pacientului i se administreaza un medicament de relaxare, care ajuta la introducerea fara probleme a tubului endoscopic. Acest tub este de dimensiuni mai mici decat orice tip de mancare pe care l-am putea inghiti, iar acest medicament ajuta pacientul sa nu se inece in timpul procedurii. Pentru a mari vizualizarea zonei din tractul digestiv, este introdusa si o cantitate mica de aer.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.