Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Emotional support in times of crisis

Articol de Psihoterapeut Oana Nicolau Psiholog Psihologie
Filosofia Clinici Oana Nicolau este de a fi alături de partenerii ei în orice situație care ține de cultura emoțională și a oferi cele mai potrivite servicii în funcție de contextul în care compania se află.

Acest lucru presupune faptul că suntem acolo și în perioadele de criză, pe care, după cum am observat foarte puternic în acest an, nu le putem anticipa de fiecare dată, iar aici intervine viteza de reacție ca element principal în depășirea cu succes a acestor perioade.

Unul dintre partenerii nostrii s-a confruntat cu o grevă de personal, în care mai mult de 50% din angajați au sistat activitatea, solicitând negocieri cu sindicatul companiei, în vederea condițiilor de lucru.

Acest lucru a dus la un dezechilibru major în productivitatea și veniturile companiei dar și a stării de sanatate emoționale a angajatilor, deoarece pe masura ce greva continua, o parte din angajații aflati in greva se reîntorceau la birouri, unde se simțeau ca niște intruși alături de colegii care nu participaseră la greva si care au preluat mare parte din task-urile și procesele rămase descoperite.

Astfel, împreună cu echipa de conducere a companiei, am dezvoltat o linie de suport emoțional de urgență, în care atât angajații care participau la grevă, cât și cei care erau în continuare în birouri, puteau apela 24/7 un număr dedicat, la care raspundea un psihoterapeut din echipa noastră și timp de 15 minute îi oferă consilierea emoțională de care avea nevoie pentru a depăși provocările cu care se confruntă în acele momente.

Rezultatele au apărut la scurt timp după implementarea acestei soluții, ea fiind privită de către angajați ca un pas înainte făcut în acea situație de criza, iar echipa de management a simțit o deschidere mai mare din partea angajaților cu care aveau loc negocierile.

De asemenea, pentru partenerii din București sau Cluj, putem mobiliza o echipa de specialisti care sa se deplaseze la sediul companiei și să acorde un prim ajutor emoțional în cazul în care o echipă/departament a trecut printr-o situație limita și au nevoie de suport specializat

Cere ajutorul unui psihoterapeut

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.