Supravietuitoarele

Exista povesti cu final fericit. Ca cele pe care tocmai le-ai citit. Insa, de cele mai multe ori, tot acest parcurs este unul plin de incercari, indoiala, remuscari, teama si uneori chiar disperare. Vestea buna este ca nu suntem niciodata singure. Si ca orice am afla despre noi in aceasta calatorie, ne va face mai puternice dupa aceea. Cu conditia sa iesim invingatoare.

SPUNE-NE POVESTEA TA

Povesteste-ne ce ai invatat tu din lupta cu cancerul, experienta ta poate inspira mii de femei sa fie #supravietuitoare. Lasa-ne datele tale asa cum doresti sa apara in poveste (tot numele sau doar prenume, sau initiala). Prin completarea campului, esti de acord ca povestea ta sa fie publicata partial sau integral de catre REGINA MARIA pe paginile proprii: website, Facebook, Instagram, Linkedin. Incurajam un comportament online responsabil, de aceea povestile destinate proiectului sunt moderate de administratorii site-ului nostru si publicate dupa ce sunt verificate.
Recomanda unei femei importante din viata ta sa isi faca din timp o mamografie sau o ecografie
Supraviețuitoarele

Alaturi de Recorder, am documentat povestile impresionante ale unor femei diagnosticate cu cancer, care, impreuna cu medicii, au luptat si au fost mai puternice decat diagnosticul. Aceasta este povestea pacientelor noastre, cu momente grele, dar si cu cele de bucurie - impartasite zi de zi alaturi de o echipa dedicata de medici.

Urmareste materialul si afla de ce este important sa vii la control la timp!