Eşti aici

Chirurgie plastica, reconstructiva si estetica

Medicii nostri chirurgi specializati in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva folosesc cele mai moderne tehnici chirurgicale si ofera un spectru larg de intreventii de chirurgie reconstructiva si estetica atat pentru femei cat si pentru barbati.

Indiferent daca ai suferit un traumatism, o arsura severa, daca ai o malformatie congenitala sau ai fost operata pentru cancer de san, a trai cu un defect la nivelul fetei, sanului sau corpului poate crea rani atat fizice, cat si psihice. Chirurgia reconstructiva iti va reda increderea in sine si iti va imbunatati semnificativ calitatea vietii.

Arii de expertiza:
  • Chirurgia reconstructiva a sanului dupa mastectomie
  • Chirurgia reconstructiva a cicatricilor post traumatice si post arsuri
  • Chirurgia reconstructiva a fetei
  • Chirurgia reconstructiva a mainii
  • Cura chirurgicala a sindromului de canal carpian
  • Cura chirurgicala a bolii Dupuytren
  • Tratamentul chirurgical al tumorilor de piele
  • Remodelarea corporala dupa scaderea masiva in greutate
Chirurgia oncoplastica

Chirurgia oncoplastică combină chirurgia oncologică, care asigură cura chirurgicală a cancerului de sân şi chirurgia plastică, care restabileşte integritatea anatomică a zonei şi permite o reintegrare socio-profesională şi psihologică mai rapidă a pacientei.

Reconstructia sanului dupa cancer

Reconstructia mamara dupa mastectomie se obtine prin cateva tehnici de chirurgie plastica prin care se incearca sa de refaca sanul cat mai aproape de forma, aspectul si marimea initiala. Interventia se poate efectua imediat, la acelasi moment operator cu mastectomia sau la distanta, cand chirurgul plastician va reface sanul dupa ce toracele s-a vindecat si tratamentul adjuvant s-a incheiat.

Mastectomia cu reconstrucţie imediată sau la distanţă

Tratamentul chirurgical radical este soluţia optimă pentru a obţine un rezultat de siguranţă din punct de vedere oncologic.  Presupune o operaţie prin care se va înlătura în totalitate glanda mamară, pielea adiacenta şi uneori şi muşchiul pectoral. Această operaţie este mutilantă şi lasă o cicatrice orizontală sau oblică la nivelul toracelui.
Chirurgia mainii

Sindromul de canal carpian

Este o afectiune cauzata de compresia nervului median la nivelul incheieturii mainii sau a canalului carpian. Poti simti durere, o senzatie de furnicaturi si amorteala la nivelul degetelor, precum si slabiciune musculara. Afectiunea este asociata cu miscarea repetitiva sau utilizarea in exces a mainii, retentia de lichide in sarcina, traumatism al nervului la nivelul canalul carpian sau artrita reumatoida.

Contractura Dupuytren 

Este o afectiune invalidanta a mainii, in care se formeaza benzi fibroase groase la nivelul palmei care se pot extinde catre degete. In consecinta, miscarea degetelor va fi limitata, iar acestea vor ramane indoite intr-o pozitie anormala.

Chirurgia estetica a sanului

Mamoplastia de augumentare
Mărirea sânilor numită şi mamoplastie de augmentare are scopul de a creşte mărimea sânilor mici sau nedezvoltaţi. De asemenea, operaţia poate reda sau mări volumul sânilor dacă aceştia au scăzut după ce ai devenit mamă. Operaţia de mărire a sânilor se realizează prin introducerea unui implant mamar, obţinându-se şi o formă mai frumoasă, în armonie cu proporţiile corpului.
Mamoplastia de reducţie
Greutatea excesivă a sânilor nu reprezintă doar o problemă de natura estetică, ci poate deveni în timp o problemă de sănătate. Intervenţia de reducţie mamară presupune îndepărtarea unei porţiuni din glanda mamară, scopul operaţiei fiind reducerea volumului sânilor concomitent cu obţinerea unei forme estetic plăcute şi menţinerea funcţiei acestora.
Mastopexia sau liftingul de sân
Mastopexia sau operaţia de ridicare a sânilor (liftingul mamar) are ca scop îmbunătăţirea aspectului şi formei sânilor căzuţi sau lăsaţi. Este indicaţă pacientelor cu sânii goliţi de volum după sarcină, slăbire sau îmbătrânire, cu exces de piele şi care şi-au pierdut poziţia iniţială.

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate