Chirurgie endocrina

Centru de Patologie Tiroidiana

Echipa multidisciplinara cu experienta ampla in afectiuni tiroidiene complexe

Dr. Mircea Ghemigian

Considerat unul din cei mai buni chirurgi in afectiuni tiroidiene complexe

Punctie-aspiratie pe ac fin (FNA) pentru nodulii tiroidieni

Dr. Isabela Botea, supraspecializare in ecografie interventionala, Institutul Clinico Humanitas Milano

“In Spitalul Euroclinic operam ca in oricare alt spital din lume, la standarde internationale ale chirurgiei endocrine.” –mentioneaza Dr. Mircea Vasile Ghemigian, medic primar Chirurgie Generala, unul  dintre cei cel mai buni specialisti din Romania in tratamentul chirurgical al afectiunilor endocrine cu grad inalt de complexitate, care opereaza cu succes pacienti cu gusi complicate sau tumori tiroidiene. Dr. Ghemigian descrie activitatea in Spitalul Euroclinic ca fiind „speciala atat in privinta echipamentelor, cat si a sustinerii umane”, iar cei zece ani de colaborare cu Spitalul Euroclinic reprezinta foarte mult pentru doctorul Ghemigian deoarece au dus la formarea unei echipe de medici „veche si sudata”.

O valenta deosebita a sectiei o reprezinta Centrul de Patologie Tiroidiana. Aici, nu doar se trateaza intreaga gama de afectiuni ale gladei tiroide, de la hipo sau hipertiroidii si tiroidite autoimune, pana la Boala Graves, noduli tiroidieni, guse nodulare toxice si cancer tiroidian. In plus, cazurile medicale complexe sunt discutate de o echipa multidisciplinara de medici cu experienta ampla in patologia tiroidiana. Astfel, in cazul unor afectiuni tiroidiene care necesita investigatii specializate si tratament complex, echipa multidisciplinara formata din medici specialisti in endocrinologie, imagistica, anatomopatologie, chirurgie generala, chirurgie endocrina, chirurgie ORL, chirurgie toracica si oncologie medicala se intruneste periodic pentru a discuta cazul pacientului respectiv, cu scopul de a gasi cea mai adecvata solutie de ingrijire.

Echipa medicala

Dr. Mircea Vasile Ghemigian

Medic primar Chirurgie Generala
Dr. Mircea Vasile Ghemigian

Dr. Daniel Brasoveanu

Medic primar Chirurgie Generala
Dr. Daniel Brasoveanu

Sef Lucrari Dr. Valentin Calu

Medic primar Chirurgie Generala
Sef Lucrari Dr. Valentin Calu

Dr. Daniel Mihai

Medic primar Chirurgie Generala

Prof. Univ. Dr. Corin Badiu

Medic primar Endocrinolog
Prof. Univ. Dr. Corin Badiu

Dr. Isabela Botea

Competenta in ecografie generala, supraspecializare in ecografie interventionala (punctia aspirativa pe ac fin la nivelul glandei tiroide)
Dr. Isabela Botea

Experienta deosebita in:

Din ce in ce mai multi pacienti aleg sa fie operati in Spitalul Euroclinic

La Spitalul Euroclinic, pacientii vin pentru siguranta actului operator si pentru confort. Aici, salile au timp sa respire intre interventii, exista anumite reguli care se respecta. Iar ingrijirea post operatorie si conditiile de terapie intensiva sunt foarte bune, materialele sunt folosite fara economie si fara improvizatii. Sunt aspecte care conteaza chiar foarte mult!” – a precizat Dr. Ghemigian.

In Spitalul Euroclinic efectuam interventii complicate la nivelul glandei tiroidiene

Gusi complicate, gusi retrostenale si gusi mediastinale, dar si tumori tiroidiene care au fost greu de scos sunt cateva exemple din sutele de cazuri complexe operate cu succes in cei zece ani de zile de catre Dr. Ghemigian in Spitalul Euroclinic. Desi par similare, fiind interventii pe acelasi organ, fiecare operatie de tiroida este altfel.

Chirurgia tiroidiana este o chirurgie de stricta specializare

De aceea, atunci cand alegi medicul chirurg care urmeaza sa te opereze, este important ca acesta sa aiba experienta in acest domeniu si sa fi efectuat un numar considerabil de interventii de acest tip, ceea ce garanteaza rezultate mai bune, inclusiv in cazurile individuale complexe.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.