Despre chirurgia endocrina

Echipa de medici din Spitalul Euroclinic specializati in evaluarea, diagnosticarea si tratamentul chirurgical al afectiunilor endocrine ofera ingrijire medicala la standarde internationale. Tratam multidisciplinar fiecare caz, avem o echipa de medici imagisti, endocinologi si chirurgi specializati in ingrijirea bolilor tiroidiene si a cancerului tiroidian, ingrijirea bolilor suprarenale, tulburarilor endocrine si a bolilor paratiroide. In acest fel, putem sa le oferim pacientilor intr-un singur loc toate investigatiile necesare, precum si tehnici chirurgicale moderne.

"Activitatea din Spitalul Euroclinic este una speciala atat in privinta echipamentelor, cat si a sustinerii umane. Operam ca in oricare alt spital din lume, la standarde internationale ale chirurgiei endocrine", explica dr. Mircea Vasile Ghemigian, medic primar Chirurgie generala, unul dintre cei cel mai buni specialisti din Romania in tratamentul chirurgical al afectiunilor endocrine cu grad inalt de complexitate, care opereaza cu succes pacienti cu gusi complicate sau tumori tiroidiene.

Pacientii nostri au alaturi mai multe echipe operatorii care pot efectua o paleta larga de interventii chirurgicale pentru patologia endocrina si tiroidiana, in special.

Chirurgie tiroidiana minim-invaziva

Dr. Sandu Ionut, medic primar chirurgie generala, cu vasta experienta in chirurgia minim invaziva si laparoscopica, efectueaza incepand cu anul 2015, exclusiv operatii dedicate glandei tiroide, paratiroidelor si ganglionilor acestora.

Echipa operatorie condusa de dr. Ionut Sandu a efectuat peste 4000 de interventii chirurgicale, acoperind practic toata patologia tiroidiana si paratiroidiana - de la cazuri de gusa polinodulara simpla pana la reinterventii complexe pentru cancere tiroidiene recidivate sau limfadenectomii laterocervicale modificate conservative.  Ori de cate ori este posibil, sunt recomandate pacientului tehnici minim-invazive cervicale, care ofera beneficii imediate: recuperare postoperatorie rapida, externare la 24 de ore si reluarea facila a activitatilor obisnuite.