De ce sa ne alegi pe noi?

Centru de Patologie Tiroidiana

Tratam intreaga gama de afectiuni ale gladei tiroide, de la hipo sau hipertiroidii si tiroidite autoimune, pana la Boala Graves, noduli tiroidieni, guse nodulare toxice si cancer tiroidian. Desi interventiile tiroidiene pot parea similare, fiind interventii pe acelasi organ, fiecare operatie de tiroida este altfel.

Abordare multidisciplinara

Cazurile complexe care necesita investigatii specializate si tratament multimodal sunt evaluate multidisciplinar, de o echipa formata din medici specialisti in endocrinologie, imagistica, anatomopatologie, chirurgie generala, chirurgie endocrina, chirurgie ORL, chirurgie toracica si oncologie medicala.

Efectuam interventii tiroidiene complicate

Gusi complicate, gusi retrostenale si gusi mediastinale, dar si tumori tiroidiene care au fost greu de scos sunt cateva exemple din sutele de cazuri complexe operate cu succes in spitalul nostru de dr. Mircea Ghemigian si echipa sa.

Siguranta actului operator

Atat in salile de operatii, cat si pe sectii si in rezerve sunt respectate protocoale stricte de igiena si siguranta, astfel incat pacientii si personalul spitalului sa fie si sa se simta complet in siguranta. In plus, pacientii au parte de ingrijire post operatorie si conditii de terapie intensiva foarte bune, iar materialele sunt folosite fara economie si fara improvizatii.

Medici specializati in chirurgia tiroidiana

Chirurgia tiroidiana este o chirurgie de stricta specializare. De aceea, atunci cand alegi medicul chirurg care urmeaza sa te opereze, este important ca acesta sa aiba experienta in acest domeniu si sa fi efectuat un numar considerabil de interventii de acest tip, ceea ce garanteaza rezultate mai bune, inclusiv in cazurile individuale complexe.